Wandeltochten voor kwetsbare vrouwen
Bright Fame wordt door Vrienden van De Hoop ondersteund via het wandelevenement Vrouwen lopen voor Vrouwen. Vrouwen lopen voor Vrouwen bestaat uit een aantal wandeltochten waarin geld wordt ingezameld voor 1) het mee kunnen laten opnemen van kinderen als vader of moeder in De Hoop wordt opgenomen; 2) vrouwen die uit de prostitutie willen stappen en daar hulp bij krijgen via Terwille of Bright Fame.   

Hulp aan (ex)-prostituee's
Bright Fame is een christelijke stichting die vrouwen helpt die gestopt zijn of willen stoppen met de
prostitutie. Daarnaast helpen ze getraumatiseerde en (seksueel) misbruikte vrouwen. Vrouwen die het aandurven om onder ogen te zien dat hun verleden schade heeft veroorzaakt. Schade in gevoelens, zelfbeeld en relaties.  

Leven na de prostitutie
Stichting Bright Fame helpt deze sterke en moedige vrouwen die stappen durven zetten en opnieuw durven dromen. Dromen over een leven na de prostitutie. Onder het motto ‘schouder aan schouder’ wil Bright Fame vrouwen begeleiden naar een nieuw leven. Bright Fame verleent professionele en betrokken hulp op het gebied van maatschappelijk werk en psychosociale en geestelijke zorg. Bright Fame biedt een uitstapprogramma op maat, indien nodig tijdelijke opvang en helpt mee bij het zoeken naar een opleiding en werk.

Delen via: