Met korting naar concert Brian Doerksen

 

 

 

 

 

 

 

 

In oktober geeft de bekende gospelzanger Brian Doerksen twee concerten in Nederland. De Hoop is betrokken bij dit concert. Daarom kunnen wij de mensen die bij ons betrokken zijn een kortingcode aanbieden van 5 euro. Met deze korting willen we iedereen bedanken die door zijn of haar gebed, steun en betrokkenheid het werk van De Hoop mogelijk maakt Wilt u een kortingscode aanvragen? Stuur dan een email naar info@vriendenvandehoop.nl, onder vermelding van Kortingscode Brian Doerksen

De Canadese Brian Doerksen schreef bekende liedjes zoals ‘Kom, nu is de tijd’ en ‘Maak mij rein voor U’. Inmiddels werkt hij aan een nieuw soloalbum. Nederland krijgt een live voorproefje; op 20 oktober (Aalsmeerderbrug) en 21 oktober (Veenendaal) treedt Brian Doerksen op, samen met zijn eigen band. Tijdens de concerten treden zij eveneens op als The SHIYR Poets. Lees meer over het concert.

De Hoop en Brian Doerksen
“De Hoop is a great ministry,” aldus Brian Doerksen. In het verleden bezocht hij al eens Dorp De Hoop in Dordrecht. Ook leadzangeres Teresa verbleef een paar weken bij De Hoop om ideeën op te doen voor een verslavingskliniek voor vrouwen in Canada. Tijdens de concerten geeft een oud-cliënt van De Hoop zijn getuigenis en vragen we aandacht voor Stay Clean, de zelfhulpgroepen van De Hoop. Deze groepen zijn voor veel oud-cliënten cruciaal om hun leven zonder verslaving vol te houden. Daarnaast is er tijdens het concert een stand met medewerkers van De Hoop aanwezig. Wij ontmoeten u graag, dus kom ons gerust gedag zeggen als u het concert bezoekt!

Vraag een kortingscode aan
Kaartjes voor de concerten kosten €22,50. Met de kortingscode van De Hoop krijgt u een korting van vijf euro. Gebruik deze kortingscode als u het kaartje bestelt via events4christ.nl. Let op: de korting is alleen geldig als u de toegangskaart online bestelt. Ook kunt u deze code maar één keer gebruiken. Wij kijken uit naar twee mooie concerten. Hopelijk tot 20 oktober in Aalsmeerderbrug of 21 oktober in Veenendaal!
Vraag uw kortingscode aan via info@vriendenvandehoop.nl 

De christelijke instelling De Hoop ggz helpt mensen die worstelen met verslaving of psychische problemen op hun weg naar herstel. Veel onderdelen van het werk van De Hoop zijn deels of helemaal afhankelijk van giften. Naast deze steun zijn er veel mensen die voor ons werk bidden of op een andere manier betrokken zijn. Dankzij al deze vrienden van De Hoop kunnen wij ons blijven inzetten voor mensen in nood!

Delen via:
« Naar overzicht