Gedurende het jaar organiseert Vrienden van De Hoop allerlei ontmoetingen voor ZakenVrienden. Op deze bijeenkomsten heeft u tijd om elkaar te spreken en te ontmoeten en kennis te maken met het werk en de ontwikkelingen binnen De Hoop. Laat u verrassen en ontmoet andere maatschappelijk bewogen ondernemers.

We hebben al enige mooie activiteiten gehad. Op de volgende data in 2017 ontmoeten wij u ook graag:

Donderdag 7 september – Bijeenkomst met diner

Locatie: Horeb, Kuiltjesweg 55, 7361 TC Beekbergen

Horeb is een woongemeenschap van mannen met een verslavingsachtergrond, een onderdeel van De Hoop dat mede mogelijk gemaakt wordt door ZakenVrienden. Op 7 september krijgt u volop gelegenheid een kijkje te nemen bij Horeb. U krijgt van een bewoner een rondleiding over het terrein, een oud-bewoner doet zijn verhaal en enkele medewerkers zullen u meer vertellen over de achtergronden van Horeb. Natuurlijk krijgt u ook de gelegenheid te netwerken én serveren wij een heerlijke maaltijd.U bent van harte welkom!

Aanmelden voor de avond kan tot 27 augustus via deze link.

Donderdag 30 november – Jaarlijks diner voor ZakenVrienden en hun partner
Locatie: Dorp De Hoop, te Dordrecht

Meer informatie over deze laatste bijeenkomsten verschijnt binnenkort op deze website. Eventuele vragen kunt u stellen aan Samuël Siahaija, teamleider Fondsenwerving: s.siahaija@vriendenvandehoop.nl

Delen via: