Heb jij zin in een ontspannen avond met een inspirerende boodschap, shopping én een hapje en drankje? Donderdagavond 30 januari 2020 ben je van harte welkom op onze Ladiesnight in Dordrecht. Marije van den Berg spreekt over het thema I’ll carry you! Zangeres Elise Mannah verzorgt de muzikale omlijsting. Begin het jaar goed met een gezellige en inspirerende ladiesnight! Bestel snel je kaartje bij Eventbrite.nl.

Datum
Locatie
Dorp De Hoop, provincialeweg 122 Dordrecht
Kosten
€ 10,- (incl. koffie, thee & wat lekkers én na afloop een hapje & drankje!)
Opbrengst voor
Vrouwen lopen voor Vrouwen

Programma

19:00 uur Zaal open. Met koffie, thee & wat lekkers. Shopping geopend
19:30 uur Start ladiesnight met een optreden van Elise Mannah
19:50 uur spreekster Marije van den Berg
20:30 uur Pauze met stands
21:00 uur Vervolg lezing Marije van den Berg
21:40 uur getuigenis cliënte en collecte voor De Hoop
22:00 uur Wat drinken en nagenieten in de foyer

Bestel hier je kaartje.

Thema: I'll carry you

Marije: “Het thema is zo’n prachtige belofte van God: ‘Ik ZAL je dragen’. Of er nu momenten zijn in mijn leven dat ik vol in het leven sta en alles me toelacht, of dat het leven me zwaar valt en ik niet de kracht heb om door te gaan. In beide uitersten is God Degene die belooft dat Hij met ons is, alle dagen tot aan de voleinding van de wereld. Tijdens de Ladiesnight zullen we over dit spannende thema nadenken. Ben jij er ook bij?

Spreekster met passie
Marije: Spreken over de realiteit van het leven heeft mijn passie! Mijn motto is: Als God de ontwerper is van het leven, dan moeten we toch juist bij Hem zijn voor de handleiding! Ik geloof dat de bijbel van kaft tot kaft waar is en dat deze volstaat met zoveel inspiratie, wijsheid en inzicht waar we dagelijks mee verder kunnen! De verhalen over strijd en moeilijkheden, de eerlijkheid over de rauwheid van het leven en de worsteling van elk mens. Maar ook de gebrokenheid, de veelkleurigheid aan emoties en de richtlijnen die God opstelt omdat Hij als beste weet wat goed voor je is. Hij heeft jou niet voor niets geschapen! Ik kijk uit naar de Ladiesnight en om zo met elkaar verwondert te staan van de grootheid van God.

Optreden Elise Mannah
Elise Mannah, bekend van haar theaterprogramma ‘Als ik zo vrij mag zijn’ waarmee ze door het hele land tourt, komt ook naar de Ladiesnight! Elise Mannah zingt over liefde, hoop, geloof en over het leven van elke dag. Ze ontroert en laat je lachen met haar prachtige liedjes.

Shopping
Zodra de zaal open is heb je de mogelijkheid te snuffelen bij diverse kraampjes met boeken, mooie sieraden, handgemaakte artikelen en andere spulletjes. De opbrengst van de verkoop komt ten goede aan het werk van De Hoop. Vergeet niet contant geld mee te nemen, want je kunt bij de kraampjes niet pinnen.

En verder…
De opbrengst van deze Ladiesnight komt ten goede aan het werk van De Hoop. De opbrengst van de collecte gaat naar de projecten waarvoor we in beweging komen met Vrouwen lopen voor Vrouwen. Op deze avond hoor je meer over het werk van De Hoop, specifiek gericht op vrouwen. Een oud-cliënt neemt ons mee in haar levensverhaal. Zij vertelt uit haar eigen ervaring hoe God haar vanuit een diep dal hielp haar leven te veranderen. Na afloop kletsen we nog even na onder genot van een hapje en drankje. De avond duurt tot ongeveer 22.00 uur.

Inspirerende avond
Het belooft een gezellige avond te worden met ruimte voor ontspanning en ontmoeting. Gun jezelf deze inspirerende avond! Neem je vriendinnen, zus, moeder of buurvrouw mee want het wordt genieten. Wees er snel bij want vol = vol

Vragen?
Voor vragen of hulp bij het bestellen van een kaartje, neem gerust contact op via 078-6111355 of stuur een e-mail naar info@vrouwenlopenvoorvrouwen.nl.