Speciaal voor Zakenvrienden van De Hoop organiseren we op donderdag 18 november 2021 een najaarsdiner op Dorp De Hoop in Dordrecht. Ook uw partner is van harte welkom. Omdat het een zakelijk evenement is, dient u in het bezit te zijn van een QR-code. We hopen u daar te ontmoeten!

Datum
Locatie
Dorp De Hoop, Provincialeweg 70 in Dordrecht (bovenzaal van RTB gebouw)
Onderdeel van
Activiteiten van Zakenvrienden

Inhoud en Spreker

De hoofdspreker tijdens deze avond is Henk Stoorvogel, bekend als oprichter van De 4e Musketier en voorganger van de VEZ Zwolle. Hij is momenteel trainer, coach én ondernemer. Hij zal spreken naar aanleiding van zijn nieuwe boek ‘Leiderschap vanuit de oorsprong: Groeien als leider vanuit de oergeschiedenis van de mens’. Vanuit de oudste verhalen uit de Bijbel neemt Henk Stoorvogel ons mee naar de fundamenten van de kijk op het leven en leiderschap.

Daarnaast komen uiteraard een oud-cliënt en mede-ondernemer(s) aan het woord. Zij vertellen hún verhaal van hoop, een (nieuw) leven dichtbij de Bron. Enkele liederen zingen we samen met de muziekgroep van oud-gasten van De Hoop!

Inschrijven

QR-code

Voor ‘zakelijke evenementen’ hanteren we vanaf zaterdag 6 november – conform de overheidsrichtlijn – het coronatoegangsbewijs: een QR-code én ID-bewijs. Wij zien de Zakenvriendenbijeenkomst op 18 november in dit kader als ‘zakelijke evenement’.

Hoewel we uiteraard deze drempel voor onze evenementen liever niet zouden hebben, maakt deze ‘toegangscontrole’ het ons wel mogelijk om de capaciteit van onze ruimtes ten volle te benutten.

Programma

  • 17.00 uur: Welkom voor ontmoeting met hapje en drankje
  • 17.30 uur: Start van het programma, inclusief diner
  • 20.00 uur: Afsluiting

Heel hartelijk welkom op 18 november!

Schrijf u nu in voor het najaarsdiner