Op donderdag 28 maart a.s. organiseren we speciaal voor de zakelijke ondersteuners van Stichting Vrienden van De Hoop een Netwerkbijeenkomst met het thema “Is God op jouw werkvloer?”. Sprekers zijn Dirk de Boer (coördinator pastoraal werk bij De Hoop ggz) en Hans van Vliet (oud-commandant Leger des Heils). Komt u ook? Aanmelden kan nog steeds! Stuur uw aanmelding naar zakenvrienden@vriendenvandehoop.nl.

Datum
Locatie
Vrienden van De Hoop - Provincialeweg 122, Dordrecht
Kosten
Deze bijeenkomst is kosteloos

Programma netwerkbijeenkomst

16.00 – 16.30 uur: ontvangst
16.30 – 17.30 uur: Dirk de Boer
17.30 – 18.30 uur: maaltijd
18.30 – 19.45 uur: Hans van Vliet
19.45 – 20.00 uur: afsluiting
20.00 – 21.00 uur: koffie en thee na afloop

Heeft u een allergie of andere dieetwensen? Geef deze dan door via zakenvrienden@vriendenvandehoop.nl.

Thema:"Is God op jouw werkvloer?"

Dirk de Boer (coördinator pastoraal werk bij De Hoop ggz) vertelt over hoe geestelijke verzorging een essentieel onderdeel vormt in het herstelproces van de gasten bij De Hoop. Hoe zij tot herstel kunnen komen in relatie tot zichzelf, de ander, de schepping en tot God.

Als er één organisatie is die grote overeenkomsten heeft met (het werk van) De Hoop dan is het wel het Leger des Heils. Omzien naar de ander en in afhankelijkheid van God – en mede dankzij giften – mensen Hoop en Perspectief bieden. Mensen op weg helpen naar een nieuw leven. De tweede spreker van deze avond is Hans van Vliet. Hij heeft zijn leven samen met zijn vrouw sinds 1973 volledig in dienst gesteld van God en het Leger des Heils. Onder meer als korpsofficier, directeur en later als internationaal commandant van het Leger des Heils in Nederland en Tsjechië.

Leiding geven aan een organisatie van meer dan 6.000 medewerkers in binnen- en buitenland, bezuinigingen, reorganisaties en het nemen van minder populaire beslissingen. Het hoorde er voor hem allemaal bij. Hoe houd ik balans tussen christelijke principes, bedrijfsvoering en medewerkers zonder dat ik de relatie met het werk verlies? “Heerlijke” principes maken niet altijd populair. Waar loop je tegenaan en hoe ga je ermee om? Hans neemt ons uitgebreid mee in zijn ervaringen en zijn lessen.

Komt u ook? Aanmelden kan nog steeds! Stuur uw aanmelding naar zakenvrienden@vriendenvandehoop.nl.

zakenvrienden werken
zakenvrienden werken
zakenvriendenbijeenkomst