Gebed is de motor waarop ons werk draait. We willen in de eerste plaats de Here alle lof, eer en dank  brengen. Daarnaast mogen we Hem al onze zorgen, verdriet en pijn kenbaar maken. Onze medewerkers bidden voortdurend voor het werk van De Hoop en onze cliënten. Immers, alleen bij de Here God is genezing mogelijk! En Hij verhoort! Dat ervaren we iedere keer weer opnieuw.

Bidt u met ons mee? Via onze digitale gebedsbrief kunt u wekelijks met ons meebidden. Deze punten plaatsen we ook elke week op onze website. Daarnaast vindt u bid- en dankpunten in ons magazine HOOP, dat vier per jaar verschijnt. Uw gebed is voor ons erg belangrijk!

Ook onze cliënten ontdekken dat bidden helpt. Zij getuigen hier graag van. Zij weten wat een leven zonder hoop, uitzicht en identiteit is en zijn zeer onder de indruk van wat de Here kan doen in een kapot mensenleven. Zij delen hun ervaring onder andere in "Verhalen van Hoop".

Jaarlijks nodigen wij onze bidders uit om bij ons te komen en te horen wat gebed in mensenlevens doet. U bent van harte welkom!

 

Delen via: