In 2021 organiseerden we op 11 september weer de Dag van Hoop! Tijdens de Dag van Hoop vonden allerlei activiteiten plaats. Zo was er een lofprijsevent met Gerald en Nelinda Troost en Jannica van Barneveld, een Vrouwen lopen voor Vrouwen wandeltocht, rondleidingen en meer. 

Thema: Durf te hopen!

Lofprijsevent met Gerald Troost

’s Middags vanaf 14:30 uur was het Lofprijsevent, waarbij de muzikale invulling werd verzorgd door Gerald Troost en Jannica van Barneveld. Gerald bracht tijdens de Dag van Hoop zijn nieuwe nummer ‘Goede strijd’ voor het eerst live ten gehore! Dit nummer schreef hij naar aanleiding van zijn baan als thuisbegeleider bij De Hoop.

De spreker was voorganger en worship-leader Nelinda Troost. Alle drie zijn onderdeel van de evangelische gemeente Mozaïek 0318 in Veenendaal, een kerk die zijn naam uitlegt als “een kunstwerk van gebrokenheid waarbij Jezus de Kunstenaar is”. 

Wandeltocht

Vrouwen konden de dag al eerder op sportieve wijze beginnen. Vanaf 09:00 uur liepen ze mee met een Vrouwen lopen voor Vrouwen tocht dwars door de Nieuwe Dordtse Biesbosch. Ze genoten op deze manier van een prachtig natuurgebied én maakten een groot verschil voor kwetsbare vrouwen. Er was keuze uit twee afstanden: 12 of 23 kilometer, met als start- en eindpunt Dorp De Hoop. Na de tocht stond er een heerlijke high tea klaar.

Meer lezen over Vrouwen lopen voor Vrouwen?

Rondleiding, reünie en meer

In de tussentijd was er de mogelijkheid om een rondleiding te volgen langs de verschillende gebouwen op Dorp De Hoop.  Daarnaast stonden er gezellige kraampjes met leuke en lekkere producten, zoals echte Hoopwafels, sieraden, kaarten, cadeauartikelen en nog veel meer. Aan het eind van de middag was er voor (oud-)cliënten en medewerkers een reünie. Zo liep je ’s ochtends door de Biesbosch en wandelde je ’s middags een rondje op het terrein van De Hoop!

Programma

08:30 – 15:00:     Vrouwen Lopen voor Vrouwen
13:00 – 14:30:      Rondleidingen
14.30 – 16:00:      Lofprijsevent met Gerald Troost
16:30:                       Reünie

Coronamaatregelen 

Uiteraard werd er rekening gehouden met de coronamaatregelen.

Dag van Hoop 2022

Jaarlijks wordt er een Dag van Hoop georganiseerd. Houd de website in de gaten of schrijf je in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven.

Inschrijven nieuwsbrief