Afgelopen jaar bleek vanwege de coronamaatregelen een open dag onmogelijk, maar dit jaar organiseren we op 11 september weer de Dag van Hoop! Tijdens de Dag van Hoop vinden allerlei activiteiten plaats. Zo is er een lofprijsevent met Gerald en Nelinda Troost en Jannica van Barneveld, een Vrouwen lopen voor Vrouwen wandeltocht, rondleidingen en meer. Dit zal de eerste keer zijn sinds de coronacrisis dat we bij elkaar zullen komen, uiteraard coronaproof. Dus noteer deze dag in je agenda! 

Datum: 11 september 2021
Locatie: Dorp De Hoop, Provincialeweg 70, Dordrecht
Thema: Durf te hopen!

Lofprijsevent met Gerald Troost

Kijk je er ook weer naar uit om samen te zingen? Kom ’s middags vanaf 14:30 uur naar het Lofprijsevent, waarbij de muzikale invulling wordt verzorgd door Gerald Troost en Jannica van Barneveld. Gerald zal tijdens de Dag van Hoop zijn nieuwe nummer ‘Goede strijd’ voor het eerst live ten gehore brengen! Dit nummer schreef hij naar aanleiding van zijn baan als thuisbegeleider bij De Hoop.

De spreker is voorganger en worship-leader Nelinda Troost. Alle drie zijn onderdeel van de evangelische gemeente Mozaïek 0318 in Veenendaal, een kerk die zijn naam uitlegt als “een kunstwerk van gebrokenheid waarbij Jezus de Kunstenaar is”. We kijken ernaar uit je daar te ontmoeten! Vanwege de coronaregels willen we je vragen van te voren aan te melden. We zullen je via een e-mail voorafgaand aan het evenement op de hoogte brengen van de dan geldende maatregelen.

Meld je aan voor het lofprijsevent

Wandeltocht

Wil je de dag al eerder op sportieve wijze beginnen? Dat kan! Vanaf 09:00 uur kun je meelopen met een Vrouwen lopen voor Vrouwen tocht dwars door de Nieuwe Dordtse Biesbosch. Je geniet op deze manier van een prachtig natuurgebied én maakt een groot verschil voor kwetsbare vrouwen. Je kunt kiezen tussen twee afstanden: 12 of 23 kilometer, met als start- en eindpunt Dorp De Hoop. Na de tocht staat er een heerlijke high tea klaar.

Meld je aan voor de tocht op de website van Vrouwen lopen voor Vrouwen

Rondleiding, reünie en meer

In de tussentijd is er de mogelijkheid om een rondleiding te volgen waarbij je langs de verschillende gebouwen op Dorp De Hoop gaat en je kennis maakt met medewerkers en cliënten. Hiervoor hoef je je niet van te voren op te geven. Daarnaast staan er gezellige kraampjes met leuke en lekkere producten. Wat dacht je van echte Hoopwafels, sieraden, kaarten, cadeauartikelen en nog veel meer. Aan het eind van de middag is er voor (oud-)cliënten en medewerkers een reünie. Klets bij met elkaar en ontmoet elkaar weer, na misschien vele jaren. Zo loop je ’s ochtends door de Biesbosch en wandel je ’s middags een rondje op het terrein van De Hoop!

Aanmelden reünie

Programma

08:30 – 15:00:     Vrouwen Lopen voor Vrouwen
13:00 – 14:30:      Rondleidingen
14.30 – 16:00:      Lofprijsevent met Gerald Troost
16:30:                       Reünie

Afscheid Jaap de Gruijter

Wellicht heb je al vernomen dat we als De Hoop helaas afscheid moeten nemen van Jaap de Gruijter als voorzitter van de Raad van Bestuur. Hij zal tijdens de Dag van Hoop op informele wijze afscheid nemen. Je bent van harte uitgenodigd om Jaap na het lofprijsevent met een hapje en een drankje uit te zwaaien.

Coronamaatregelen 

Uiteraard is het evenement onder voorbehoud en wordt er rekening gehouden met de dan geldende coronamaatregelen.

Voor het lofprijsevent dien je je van te voren aan te melden.