Nodig ons uit om met een spreker, getuigenis en zang en muziek invulling te geven aan een eredienst, jongerendienst, gemeenteavond, lofprijsavond enz.!

Over de sprekers
Al onze sprekers zijn gepassioneerde medewerkers van De Hoop. Zij hebben een hart voor God en voor Zijn Woord. Onze sprekers hebben verschillende beroepen binnen De Hoop.Graag gaan we samen met u op zoek naar een spreker die bij uw gemeente past. Lees meer over onze sprekers.

Getuigenissen
Veel cliënten van De Hoop ontdekken tijdens hun behandeling dat God hen helpt om verlost te worden van hun verslaving. Hun levensverhalen zijn getuigenissen van pijn, verdriet en verslaving maar ook getuigenissen van verlossing door Jezus Christus. Onze cliënten - wij noemen ze 'gasten' - doen graag hun verhaal in uw kerk. Lees meer over getuigenissen van cliënten.

Zang en muziek
Zowel onder medewerkers als cliënten van De Hoop bevinden zich getalenteerde muzikanten. Deze muzikanten willen graag getuigen van de Heere God door middel van zang en muziek. Samen kijken we naar een muziekgezelschap dat bij uw kerk past.

Kosten
Zowel de sprekers als de cliënten van De Hoop komen gratis spreken in uw kerk. We vragen alleen  een vergoeding van de reiskosten en hopen dat we bijvoorbeeld mogen collecteren voor één van onze projecten.

Meer informatie
Wilt u meer weten? Of wilt u ons uitnodigen in uw kerk? Neem daarvoor contact met ons op via het contactformulier of bel naar 078-6111 355.

Delen via: