Vrouwen lopen voor Vrouwen Vlissingen

Datum: 16 september 2017 Aanvang: 08:30 uur Einde: 14:30 uur Opbrengst voor: De Hoop, Terwille, Bright Fame

Op zaterdag 16 september zal er voor de vierde keer een wandeltocht gehouden worden in Zeeland! We gaan wandelen in de mooie stad Vlissingen en langs de kustlijn van Walcheren. Je bent van harte welkom om de 10 kilometer mee te wandelen!

Hulp in Zeeland
De tocht in Vlissingen wordt door Sta op Zorg georganiseerd. Sta op Zorg is onderdeel van Stichting De Hoop en biedt in Zeeland verslavingszorg en volwassen ggz: o.a. hulp bij trauma, angst- en stemmingsklachten, persoonlijkheidsproblematiek en/of verslaving. De opbrengst van de wandeltocht gaat naar Inloophuis 'het Anker' van Sta op Zorg.

High tea
Na afloop van de tocht kun je genieten van een welverdiende high tea, verzorgd door vrijwilligers van het Inloophuis van  Sta op Zorg. Dus houd je van wandelen én wil je je inzetten voor kwetsbare mensen in onze samenleving? Kom dan samen met je moeder, vriendinnen, (schoon)zussen of buurvrouw in beweging en doe gezellig mee!  

Schrijf je in!
Meer informatie over het programma en de exacte locatie volgt later. Je kunt je al wel vast inschrijven voor deze tocht.

Delen via:
« Naar overzicht

comments powered by Disqus