Inspiratieochtend voor bidders

Locatie: De Hoop Datum: 12 december 2017 Aanvang: 10:00 uur Einde: 14:00 uur Opbrengst voor: De Hoop

Gebed is essentieel voor het werk van De Hoop; daar zijn we bij ons al meer dan veertig jaar heel duidelijk van bewust. We zijn dan ook erg dankbaar voor uw gebeden. We willen u graag persoonlijk onze dank overbrengen. Daarom nodigen wij u uit bij De Hoop.

Op D.V. 12 december houden we de Inspiratieochtend voor bidders: 'Bidden Helpt'. De ochtend begint om 10:00 uur; de inloop is vanaf 9:45 uur. Tijdens deze ochtend willen we elkaar ontmoeten en de Here God zoeken. Een cliënt van De Hoop zal zijn of haar levensverhaal met ons delen. Ook zal Herlinde De Vriese van het Centrum voor Pastorale Counseling spreken. Aan de hand van Efeze 1 gaat zij dieper in op het onderwerp "in Christus zijn en met Hem wandelen". Daarnaast is er een rondleiding en een heerlijke lunch.

Er zijn geen kosten verbonden aan de ochtend. U kunt zich hier aanmelden. Wij verwachten u op Dorp De Hoop, Provincialeweg 122 in Dordrecht. Mocht u met het openbaar vervoer komen, dan kunt u vanaf station Dordrecht meerijden met een busje dat om 9:30 uur vanaf de voorzijde van het station vertrekt. Geef bij uw aanmelding in het vak "opmerking" aan of u van deze mogelijkheid gebruik wilt maken.

Wij hopen u te ontmoeten op 12 december!

Delen via:
« Naar overzicht

comments powered by Disqus