Ladiesnight met Annemarie van Heijningen

Locatie: Dorp De Hoop Datum: 19 januari 2018 Aanvang: 19:00 uur Einde: 22:00 uur Opbrengst voor: De Hoop, Terwille

Heb jij zin in een ontspannen avond met een inspirerende boodschap, shopping én een hapje en drankje? Vrijdagavond 19 januari ben je van harte welkom op de Ladiesnight van Vrouwen lopen voor Vrouwen in Dordrecht. Annemarie van Heijningen zal spreken over het thema ‘Deel je hart!’. Het belooft een gezellige avond te worden met ruimte voor ontspanning en ontmoeting. Gun jezelf deze gezellige avond! Neem je vriendinnen, zus, moeder of buurvrouw mee want het wordt genieten. Wees er snel bij want vol = vol!

Wandelen met God
Annemarie: “Voor een christen is een hoge mate van ontspanning weggelegd. Een overgave die wortelt in wandelen met God. Maar hoe kunnen we met Hem wandelen, als de hectiek van het leven ons opjaagt en voortstuwt? Ontdek het geheim van rusten in Christus! Tijdens de Ladiesnight geef ik je praktische handvatten over ‘wandelen met God’.”

Annemarie van Heijningen
Annemarie van Heijningen-Steenbergen (1977) is een veelgevraagde spreker, schrijver en columnist. Ze is getrouwd met Michel. Zij hebben twee zoons en een dochter en wonen in het Groningse Dorkwerd. Naast echtgenote en moeder is Annemarie schrijver, spreker en vaste columnist bij EO-Visie. Boeken die op haar naam staan, zijn o.a. Ik kan het niet loslaten, Voor jou wil ik de allerbeste mama zijn, Refomeisje en Getrouwd zijn is de hemel niet. Momenteel legt zij de laatste hand aan Ben je mooi gezegend mee: een luchtige speurtocht langs de meest uiteenlopende levensitems.
Als Annemarie spreekt, is dat met een mengeling van levensernst en luchtigheid. Ze houdt ervan om in alles wat ze zegt en schrijft de verbinding te leggen tussen het geloof in God en het weerbarstige, dagelijkse leven.

Shopping
Zodra de zaal open is heb je de mogelijkheid te snuffelen bij diverse kraampjes met mooie sieraden, handgemaakte artikelen en andere spulletjes. De opbrengst van de verkoop komt ten goede aan het werk van De Hoop. Vergeet niet contant geld mee te nemen, want je kunt bij de kraampjes niet pinnen.

En verder…
De opbrengst van de Ladiesnight komt ten goede aan het werk van De Hoop. De opbrengst van de collecte gaat naar de projecten waarvoor we in beweging komen met Vrouwen lopen voor Vrouwen. Op deze avond hoor je meer over het werk van De Hoop, specifiek gericht op vrouwen. Een oud-cliënt neemt ons mee in haar levensverhaal. Zij vertelt uit haar eigen ervaring hoe God haar vanuit een diep dal hielp haar leven te veranderen. Na afloop kletsen we nog even na onder genot van een hapje en drankje. De avond duurt tot ongeveer 22.00 uur.

Programma
19:00 uur Zaal open. Er staat koffie, thee & wat lekkers voor je klaar. Shopping geopend.
19:30 uur Start ladiesnight
19:45 uur spreekster Annemarie van Heijningen
20:30 uur Pauze met stands
21:00 uur Vervolg lezing Annemarie van Heijningen
21:30 uur getuigenis cliënte en collecte voor De Hoop
22:00 uur Wat drinken en nagenieten in de foyer

Meld je aan!
Datum: Vrijdagavond 19 januari 2017
Locatie: MCC, Dorp De Hoop, Provincialeweg 122, Dordrecht
Kosten: € 10,- (= incl. koffie, thee & wat lekkers én na afloop een hapje en een drankje!)
Aanmelden: Via deze link

Delen via:
« Naar overzicht

comments powered by Disqus