Periodieke schenking
Overweegt u om Stichting Vrienden van De Hoop regelmatig of voor een langere periode te steunen? Dan is het voor u voordelig om een periodieke schenking te doen. Een periodieke schenking (vroeger bekend als lijfrenteschenking) is een schenking voor langere tijd. Een gift aan Vrienden van De Hoop is aftrekbaar van de belastingen, maar bij een gewone schenking zijn daar allerlei eisen aan verbonden die niet gelden bij een periodieke schenking. Als u een periodieke schenking doet voor een periode van tenminste vijf jaar, dan is het bedrag volledig voor de belasting aftrekbaar.

Formulier voor periodieke schenking
U kunt nu heel eenvoudig een periodieke schenking doen, zonder dat u daarvoor naar de notaris hoeft. U kunt gebruik maken van het periodieke schenking formulier. Dit formulier kunt u uitprinten, invullen en per post naar ons toesturen. Op het formulier kunt u aangeven aan welke organisatie u de periodieke schenking wilt doen. Vergeet u niet een kopie van uw geldig legitimatiebewijs mee te sturen?
Klik hier om het periodieke schenking formulier te openen.

Advies
Wilt u meer informatie of advies, neem gerust contact op met met de heer Samuël Siahaija, teamleider fondswerving. Telefoonnummer: 078 - 6 111 355 of per e-mail: s.siahaija@vriendenvandehoop.nl

Delen via: