Vier keer per jaar geeft Vrienden van De Hoop het magazine HOOP uit. HOOP is de ideale manier om op de hoogte te blijven van alles wat er in en om De Hoop gebeurt. U leest in het mooie fullcolour magazine over het hulpaanbod van De Hoop, en vooral ook wat die hulp in de praktijk betekent. Er is veel ruimte voor de verhalen van cliënten die God hebben leren kennen en na hun behandeling een nieuw leven zijn begonnen.

In HOOP is er ook aandacht voor de stichtingen die aan De Hoop verbonden zijn en voor de activiteiten die Vrienden van De Hoop organiseert, van de lofprijsavonden tot het sponsorspektakel Cycle for Hope. Daarnaast praten we u bij over alle ontwikkelingen die er bij De Hoop zijn in deze spannende tijd vol bezuinigingen.

HOOP verschijnt vier keer per jaar en is gratis. Een bijdrage in de onkosten stellen we natuurlijk wel zeer op prijs. Dit kunt u doen door online te doneren of door zelf een gift over te maken. De laatste uitgaves van HOOP kunt u op deze website teruglezen. Ontvangt u het blad HOOP nog niet? Meld u hier aan!

Magazine HOOP teruglezen


 

Delen via: