Cliënten bij De Hoop weten alles van gebrokenheid en verdriet. Vaak kennen ze een moeilijk leven. Middelen om pijn te verlichten liggen binnen handbereik: zelfbeschadiging, de fles, drugs, seks… Een verslaving ligt op de loer. Bij De Hoop gaan ze op weg naar herstel, met professionele hulp. Steun jij hen, voor 7 euro per maand?

Geef jouw steun aan de mannen en vrouwen bij De Hoop voor 7 euro per maand! Ontvang een powerbank als teken van verbinding.

Begeleiders bij De Hoop leren cliënten wat een goede bron is om uit te putten. Cliënten praten daar over hun problemen en leren ze te overwinnen. Ze ervaren meer richting in het leven en staan sterker in hun schoenen als een terugval dreigt. Als een cliënt ervoor open staat, wijzen we ook op Dé Bron van Hoop, de Heere God.

Geef jij jouw steun voor 7 euro per maand? Symbolisch ontvang je van ons een powerbank. Zodat je elke keer aan onze cliënten denkt, als je telefoon energie nodig heeft. Net zoals zij dat nodig hebben.

Verbonden met elkaar

We hopen dat je ook steeds even voor de cliënten bidt, als jij jouw powerbank gebruikt. Zo zijn ze verzekerd van een constante stroom aan gebed en wordt er geput uit de Bron die de meeste kracht geeft. Ga jij ervoor?

Ik doe mee en deel de kracht van Hoop!