Stuur een kerstkaart naar onze cliënten

Veel cliënten hebben het moeilijk rond de feestdagen. Ze missen hun familie en vrienden en de feestelijkheden roepen herinneringen op aan hun verslavingsverleden. In deze moeilijke tijd kunt u hen bemoedigen door een kerstkaartje te sturen! U gaat daarvoor naar de website www.gevenomdeander.nl. Als u geen internet hebt kunt u ook via Vrienden van De Hoop namen van cliënten aanvragen.

Kerstkaarten voor onze cliënten… waarom is het belangrijk om die te sturen? We merken dat de periode rond de feestdagen een lastige tijd is voor een flink aantal van onze cliënten. Sommigen worstelen met psychische problemen. Ze zien om zich heen mensen feest vieren, maar voelen zichzelf diep verdrietig. Dat kan erg confronterend zijn. Andere cliënten, die herstellen van een verslaving, hebben in deze tijd een grotere behoefte naar het middel waaraan ze verslaafd waren.

Wij vinden het belangrijk om onze cliënten in deze tijd een extra bemoediging te geven. U kunt daar bij helpen. Een kerstkaart is een blijk van belangstelling, dat veel verschil kan maken. Het besef dat iemand die jou niet kent aandacht voor je heeft en moeite voor je doet, maakt een donkere dag lichter. We hopen dus dat u meedoet!

Hoe gaat de kerstkaartenactie in zijn werk? U gaat naar de website www.gevenomdeander.nl. Daar kunt u namen aanvragen van cliënten en krijgt u informatie over het adres waar de kaarten heen kunnen. Mocht u geen internet hebben, of wilt u een grote hoeveelheid kaarten sturen, dan kunt u contact opnemen met Vrienden van De Hoop: tel. (078) 6 11 13 55 of mail info@vriendenvandehoop.nl. Alvast bedankt dat u meedoet!Delen via:
« Naar overzicht