Evenementen in 2019

Vrienden van De Hoop organiseert verschillende evenementen door het jaar heen. Voorbeelden zijn de Week van Hoop van 23 t/m 29 juni, waarin we je hopen te ontmoeten. Er zijn ook sportieve evenementen, zoals Cycle for Hope en Vrouwen lopen voor Vrouwen; samen in beweging komen voor onze cliënten. Gaan we je ontmoeten in 2019? Wij hopen van wel!

Wil je een overzicht van alle evenementen? Kijk in onze agenda.

Week van Hoop

Tijdens de Week van Hoop staat ontmoeting centraal. We zijn blij met de vele mensen die het werk van De Hoop mede mogelijk maken. Graag nodigen we je uit om zelf te komen kijken wat je steun mogelijk maakt. Tijdens deze week organiseren we allerlei activiteiten. Denk bijvoorbeeld aan een Lofprijs Special, seminars, een Ladiesnight en diverse bijeenkomsten voor (oud)cliënten en vrijwilligers. De Week van Hoop wordt afgesloten met een feestelijke open dag. Datum: 23 t/m 29 juni.

Lees meer over de Week van Hoop
Mannen bij de Week van Hoop
Vrouwen lopen voor Vrouwen

Kom in actie!

Samen in beweging komen en zo mensen helpen die in beweging zijn om los te komen van hun verslaving of die proberen uit het netwerk van prostitutie te komen. Dat is het uitgangspunt van Cycle for Hope en Vrouwen lopen voor Vrouwen. Cycle for Hope biedt een aantal uitdagende fietsevenement. Ga met een groep in estafette in 48 kilometer langs de rand van Nederland, doe mee aan de Mountainbiketocht, met de Toertocht of met de Ladiesride. Wil je meer weten? Op 29 januari houden we een kick-off met alle informatie. Oud-profwielrenner Erik Dekker zal hierbij aanwezig zijn. Of neem een kijkje op de site: www.cycleforhope.nl.

Ben je vrouw en vind je wandelen of hardrennen interessanter dan fietsen? Mooi! Dan hebben we een aantal geweldige wandeltochten voor je en twee keer een ladiesrun. Lees hier verder.

Fietsen bij Cycle for Hope.
Kaarsen in het donker

Van harte welkom op de lofprijsavonden

Iedere eerste en derde zondag van de maand houdt Vrienden van De Hoop een lofprijsavond. Deze avonden worden bezocht door cliënten en medewerkers van De Hoop, maar staan zeker ook open voor andere belangstellenden. Je bent meer dan welkom! Laten we samen de Heer loven en prijzen.

 

Lees meer over de lofprijsavonden

Bekijk onze agenda! Hier zie je in één oogopslag alle activiteiten die binnenkort op stapel staan.