Voor het team Marketing & Communicatie zoeken we een communicatiemedewerker! Zoeken wij jou?

De Medewerker Communicatie draagt redactioneel, organisatorisch, met denkkracht en creativiteit bij aan alle vormen van (massa-)communicatie van Vrienden van De Hoop. Het gaat onder meer om het magazine HOOP, Social Media, nieuwsbrieven, fondsenwervende en bedankbrieven, uitnodigingen, flyers, folders, radiospotjes en videomateriaal.

Vacature Allround medewerker communicatie
Vacature Allround medewerker communicatie
Vacature Allround medewerker communicatie

Versterk het team Marketing-Communicatie van Vrienden van De Hoop! Samen met je collega’s zorg jij voor de uitvoering van de communicatiestrategie van Vrienden van De Hoop, via allerlei online en offline kanalen. Je helpt vanuit communicatie mee bij de events van Vrienden van De Hoop, zoals de Week van Hoop.

Jij bent breed inzetbaar en verantwoordelijk voor diverse uitvoerende maatregelen. Denk hierbij in het bijzonder aan de redactie van (web)teksten, digitale nieuwsbrieven en het bijhouden van social media kanalen. Ook ben je met je team verantwoordelijk voor de inhoud van radiospotjes, films en andere communicatiematerialen.


Over jou

 • Je stemt van harte in met de missie van Vrienden van De Hoop. Je wil werken vanuit een christelijke levensovertuiging en je bent meelevend lid van een kerk of gemeente
 • Je hebt (redactionele) ervaring in de journalistiek of communicatie
 • Je werkt proactief en flexibel. Je komt op voor je professionele mening
 • Met jouw prettige schrijfstijl kun je diverse doelgroepen aanspreken en betrekken bij de missie Vrienden van De Hoop. Je schrijft vlekkeloos Nederlands
 • Je vindt het prettig om in teamverband te verwerken
 • Je bent bereid om af en toe naast je werktijden ook op andere tijdstippen te werken, zoals bij beurzen of evenementen van Vrienden van De Hoop
 • Affiniteit en bekendheid met het werk van De Hoop is een pré

Wat je ervoor terugkrijgt
Een baan vol betekenis waarin je jouw geloof praktisch handen en voeten geeft. Je maakt een groot verschil voor de cliënten van De Hoop. Uitdagend en afwisselend werk binnen een enthousiast en gemotiveerd team.

Verder zien we graag het volgende op jouw cv:

 • Een hbo-opleiding in de richting van media of communicatie.
 • Een aantal jaar ervaring in een vergelijkbare functie.
  Ervaring met Office365 (pre).

Heb je interesse? Solliciteren kan tot 22 november 2019! De sollicitatiegesprekken vinden plaats in de week van 2 december 2019.