Vrienden van De Hoop is dankbaar voor de ambassadeurs van De Hoop. Zij zetten zich in om het werk van Vrienden van De Hoop onder de aandacht te brengen. De bekendste ambassadeurs zijn Teun Stortenbeker, mede-oprichter en jarenlang bestuursvoorzitter van De Hoop, gospelzanger Gerald Troost en de koren Deo Cantemus en Adonai.

Vrienden van De Hoop krijgt uit verschillende hoeken van de samenleving steun. Jarenlang was Teun Stortenbeker het gezicht van De Hoop, eerst als directeur, later als bestuursvoorzitter. (Op 1 september 2013 werd hij in deze functie opgevolgd door Jaap de Gruijter.) Ook Henk Mol zat 35 jaar in het bestuur van Vrienden van De Hoop en blijft nu als ambassadeur bij ons werk betrokken.

Christelijk gemengd koor Deo Cantemus is gevestigd in Rotterdam. Het telt ongeveer 260 leden en is bekend van de jaarlijkse kerstconcerten in De Doelen. Ook Christelijk Regio Koor Adonai uit Waddinxveen zet zich al vele jaren in voor het werk van De Hoop. Gerald Troost is een veelzijdig artiest die de afgelopen jaren meer dan honderd nummers schreef.

Het is mogelijk om Gerald Troost uit te nodigen via De Hoop! Als ambassadeur werkt hij mee aan speciale diensten waarin gecollecteerd wordt voor De Hoop. U kunt hem uitnodigen voor bijvoorbeeld een speciale jongerenbijeenkomst of een concert. Gerald Troost brengt dan een aantal van zijn liederen ten gehore en er wordt gecollecteerd voor De Hoop d.m.v. machtigingskaarten. Eventueel kunnen we ook de preek verzorgen of één van onze cliënten laten getuigen van wat God in zijn of haar leven gedaan heeft.

Meer informatie
Wilt u meer weten over ons aanbod, of wilt u ons uitnodigen? Neem dan middels dit formulier contact met ons op.

Delen via: