Nodig onze muziekgroep uit!
Bent u op zoek naar een muziekgroep die met passie en ter ere van God muziek maakt? Neem dan nu contact op met Vrienden van De Hoop! We geven graag invulling aan uw eredienst, jeugddienst, lofprijsavond enz.

Over de muziekgroep
Zowel onder medewerkers als cliënten van De Hoop bevinden zich getalenteerde muzikanten. Deze muzikanten willen graag getuigen van de Heere God door middel van zang en muziek. Samen kijken we naar een muziekgezelschap dat bij uw kerk past.

Getuigenis en spreker
Een samenkomst wordt nog mooier als iemand zijn getuigenis geeft. Met onze muziekgroep komt daarom ook altijd een cliënt mee die zijn getuigenis geeft. Eventueel kunnen we ook voor een spreker zorgen.

Kosten
De muziekgroep komt gratis de samenzang in uw gemeente verzorgen. Het enige waar we om vragen is een reiskostenvergoeding van 0,70 cent per kilometer. Daarnaast hopen we dat we door middel van een filmpje en machtigingskaarten mogen collecteren voor één van onze projecten.

Meer info
Wilt u meer weten? Of wilt u ons uitnodigen in uw kerk? Neem daarvoor contact met ons op via het contactformulier of bel naar 078-6111 355.

Delen via: