Nodig een spreker uit van De Hoop!

Bent u op zoek naar een gepassioneerde bijbelgetrouwe spreker? Neem dan nu contact op met Vrienden van De Hoop! We komen graag langs om te spreken tijdens één van uw kerkdiensten. Wilt u meer weten? Vul het contactformulier in of bel naar 078-6111 355.

Sprekers en getuigenissen
Al onze sprekers zijn gepassioneerde medewerkers van De Hoop. Zij hebben een hart voor God en voor Zijn Woord. De sprekers hebben verschillende beroepen binnen De Hoop. Graag gaan we samen met u op zoek naar een spreker die bij uw gemeente past. Een samenkomst wordt nog mooier als iemand zijn getuigenis geeft. De sprekers nemen daarom graag, als u dat wilt, een cliënt mee die zijn getuigenis geeft. Lees meer over de getuigenissen van cliënten.

Kosten
Zowel de sprekers als de cliënten van De Hoop komen gratis naar uw kerk voor een spreekbeurt.  Om onze onkosten te dekken zullen wij u wel vragen om een reiskostenvergoeding en een collecte voor het werk van De Hoop.

Jos Refo

Vele jaren is Jos verslaafd geweest. Nu werkt hij als groepsbegeleider bij De Hoop. Als Jos zijn levensverhaal vertelt moet menig toehoorder een traantje wegpinken. Bent u op zoek naar een spreker met een indrukwekkend getuigenis? Nodig Jos Refo dan uit voor een spreekbeurt in uw kerkdienst.

  

 Jaap de Gruijter

Jaap de Gruijter is bestuursvoorzitter van De Hoop. Hij wordt gedreven door het verlangen mensen in nood te helpen, maar ook door het verlangen om God te dienen. Als u meer wilt weten over hoe de Here God werkt binnen De Hoop, dan is hij een spreker bij uitstek voor u.

              

 

 

Wilt u één van deze sprekers uitnodigen? Vul het contactformulier in of bel naar 078-6111 355. 

Delen via: