Wij organiseren allerlei evenementen om geld in te zamelen voor mensen in nood. Ook zijn we aanwezig bij allerlei activiteiten en bijeenkomsten (zoals de Wegwijsbeurs en Opwekking) om te getuigen van wat God doet in het leven van onze cliënten en om steun te zoeken voor onze missie. Tot slot wordt achter de schermen veel werk verzet door Vrienden van De Hoop. Hier kunnen wij jouw hulp goed bij gebruiken!

We zoeken mensen met allerlei talenten die het leuk vinden om ons te helpen. Van gastvrouwen en -mannen tot fotografen en geluidsmannen. Van mensen met affiniteit met fietsen, wandelen of hardlopen tot creatievelingen en mensen die goed kunnen luisteren. Vrienden van De Hoop is een mooie plek om je talenten te ontwikkelen en nieuwe contacten te leggen. Sommige vrijwilligers steken op structurele basis hun handen uit de mouwen, zoals een vast moment in de week. Anderen springen af en toe bij of werken op oproepbasis. Interesse? Stuur ons een mailtje of bel 078-6111355.

Als je structureel ons wilt komen helpen en solliciteren naar een functie als vrijwilliger, vul dan het sollicitatieformulier voor vrijwilligers in.

Delen via: