Houd jij van wandelen, hardlopen of fietsen? Zet je dan je hobby in voor een goed doel! Bij De Hoop organiseren we jaarlijks diverse wandel-, hardloop- en wielerevenementen. De opbrengst gaat naar mannen en vrouwen bij De Hoop. De zorg die niet vergoed wordt, sporten wij voor. Zodat iedereen een kans krijgt op een nieuw leven. Lees hieronder hoe jij door te sporten geld op kunt halen voor het goede doel.

Fietsen voor het goede doel

Fietsfanaten opgelet! Ieder jaar organiseert Cycle for Hope diverse uitdagende wieler- en mountainbiketochten voor het goede doel. Fiets mee voor een van de projecten van De Hoop. Bijvoorbeeld voor het Inloophuis waar daklozen en eenzamen terecht kunnen voor een maaltijd en een gesprek. Of de interne opleidingsschool, waar cliënten opgeleid worden om weer terug te kunnen gaan in de maatschappij. Je fietst dus voor een goed doel in Nederland, want ook hier hebben mannen en vrouwen jouw hulp nodig!

Naar Cycle for Hope

Wandelen of hardlopen voor het goede doel

Houd jij van wandelen en/of hardlopen? Door te ‘sporten’ kun je geld ophalen voor vrouwen bij De Hoop! Kies voor een gezellig wandelevenement en doe mee met je zussen, vriendinnen of bijvoorbeeld buurvrouw. Lekker bijpraten, genieten van de mooie natuur om je heen én tegelijkertijd vrouwen in nood helpen. Klinkt goed toch? Wil jij meer uitdaging? Doe dan mee met de jaarlijkse ladiesrun van Vrouwen lopen voor Vrouwen. Ga tot het uiterste tijdens de run en laat je sponsoren voor het goede doel.

Naar Vrouwen lopen voor Vrouwen

Meld zelf jouw actie aan

Loop je mee met een andere marathon of wiel je liever zelf een wielertocht uitstippelen en jezelf inzetten voor De Hoop? Via Inactievoordehoop.nl kun je zelf jouw unieke sponsoractie aanmelden! Met je persoonlijke actiepagina kun je werven onder familie en vrienden. Zet je in voor het goede doel en help mannen en vrouwen op weg naar een vrij leven.

Naar Inactievoordehoop.nl