Ga de uitdaging aan: fietsen voor cliënten bij De Hoop

Onze toertochten fiets je met je hart. Hart voor mensen die psychisch lijden of te maken hebben met een verslaving. Dat doe je door keihard te trappen en geld in te zamelen voor De Hoop, zodat wij degenen die dat nodig hebben kunnen helpen met een luisterend oor, een kop thee en een maaltijd. Daar wil jij je toch voor inzetten?

Datum
Locatie
't Veluws Hof, Hoenderloo
Opbrengst voor
De Hoop

Je kunt kiezen uit een toertocht van 70 km, 120 km, 180 km of de Ladies Ride van 70 km. Dat zijn flinke tochten, maar je doet het voor het goede doel: de inloophuizen van De Hoop. Voorafgaand aan de tocht maak je namelijk een persoonlijke actiepagina aan waarop je fondsen werft. Met dat geld kunnen we in onze instelling mensen helpen die lijden aan een psychische ziekte of verslaving. Ofwel: jij werkt je in het zweet, zodat een ander op adem kan komen!

Over Cycle for Hope
Cycle for Hope biedt uitdagingen op de fiets.  We willen jou een uitdagende en onvergetelijke ervaring geven én de cliënten van De Hoop ondersteunen. De Hoop helpt mensen op weg naar een nieuw leven. Mensen die verslaafd zijn of psychische problemen hebben, ontvangen steun om hun leven weer op de rit te krijgen. Opnieuw beginnen is een zware weg, met veel obstakels. Jij kunt hen helpen, door je eigen zware weg te gaan op de pedalen. Of door de fietsers te ondersteunen met een donatie.

Doe mee met de toertochten!