Ga de uitdaging aan: fietsen voor cliënten bij De Hoop

Onze toertochten fiets je met je hart. Hart voor mensen die psychisch lijden of te maken hebben met een verslaving. Dat doe je door keihard te trappen en geld in te zamelen voor cliënten bij De Hoop. Ofwel: jij werkt je in het zweet, zodat een ander op adem kan komen! Daar wil jij je toch voor inzetten?

Datum
Locatie
De Blauwe Schuur Amerongen
Opbrengst voor
De Hoop

Waar fiets je voor?

Je kunt kiezen uit een toertocht van 60 km, 120 km, 180 km. Dat zijn flinke tochten, maar je doet het voor het goede doel. Je maakt de telefonische nazorg van HopeAlive mogelijk en draagt bij aan zelfhulpgroepen van Stay Clean, waar (oud-)cliënten elkaar helpen verslavingsvrij te blijven. Tevens kunnen oud-cliënten een ontwikkeltraject volgen. Dit traject helpt hen om zich verder te ontwikkelen en hun interesses en talenten te ontdekken. Het kan duidelijkheid geven of een vervolgopleiding binnen het reguliere onderwijs bij hen past.

Oud-cliënt: "Het ontwikkeltraject helpt mij meer zicht te krijgen op wat ik wil gaan doen in de toekomst"

Over Cycle for Hope

Cycle for Hope organiseert uitdagende fietsevenementen om de cliënten van De Hoop op weg te helpen naar een nieuw leven. Mensen die verslaafd zijn of psychische problemen hebben, ontvangen daar de steun die ze nodig hebben om hun leven weer op de rit te krijgen. Opnieuw beginnen is een zware weg, met veel obstakels. Jij kunt hen helpen, door je eigen zware weg te gaan op de pedalen. Of door de fietsers te ondersteunen met een donatie.

Doe mee met de toertochten!