Vele kerken en gemeenten in Nederland zijn al jarenlang ‘vrienden’ van De Hoop. Misschien wordt er in uw kerk of gemeente voor De Hoop gebeden, steunt u ons werk financieel of mochten we een keer iets vertellen bij een dienst of bijeenkomst. Heel hartelijk dank voor die vriendschap!

Al meer dan veertig jaar ondersteunen we projecten bij De Hoop die niet of deels vergoed worden door verzekeraars en de overheid. Mede dank zij uw kerk of gemeente mag De Hoop christelijke verslavingszorg en psychische zorg blijven bieden, die niet alleen professioneel is, maar ook wijst op het reddende werk van Christus. Vanaf de begintijd van De Hoop is het werk gedragen door het gebed en door financiële steun van zeer vele kerken in heel Nederland en ook daarbuiten. Er zijn vaak acties georganiseerd om projecten van De Hoop mogelijk te maken. Uw steun is nog steeds onontbeerlijk om christelijke zorg bij verslaving en psychische problemen mogelijk te maken. Wilt u in actie komen voor De Hoop? Hier vindt u meer inspiratie.

Misschien wilt u eerst wat meer weten over ons werk. Nodig ons uit om met een spreker, getuigenis en zang en muziek invulling te geven aan een eredienst, jongerendienst, gemeenteavond, lofprijsavond enz.!

Over de sprekers
Al onze sprekers zijn gepassioneerde medewerkers van De Hoop. Zij hebben een hart voor God en voor Zijn Woord. Onze sprekers hebben verschillende beroepen binnen De Hoop.Graag gaan we samen met u op zoek naar een spreker die bij uw gemeente past.

Getuigenissen
Veel cliënten van De Hoop ontdekken tijdens hun behandeling dat God hen helpt om verlost te worden van hun verslaving. Hun levensverhalen zijn getuigenissen van pijn, verdriet en verslaving maar ook getuigenissen van verlossing door Jezus Christus. Onze cliënten – wij noemen ze ‘gasten’ – doen graag hun verhaal in uw kerk. Lees meer over getuigenissen van cliënten.

Kosten
Zowel de sprekers als de cliënten van De Hoop komen gratis spreken in uw kerk. We vragen alleen  een vergoeding van de reiskosten en hopen dat we bijvoorbeeld mogen collecteren voor één van onze projecten.

Meer informatie
Wilt u meer weten? Of wilt u ons uitnodigen in uw kerk? Neem daarvoor contact met ons op via het contactformulier of bel naar 078-6111 355.

Vul het contactformulier in.

Dank u wel voor uw jarenlange steun!

Accepteer de cookies om deze video te kunnen bekijken.   Lees ons cookiebeleid.