Samen helpen we mensenlevens veranderen

Sinds de oprichting in 1975 is De Hoop een verlengstuk van kerken. De Hoop wil op betrokken en deskundige wijze kinderen, jongeren en volwassenen helpen die met psychische problemen en/of verslavingsproblemen worstelen. Zodat zij tot herstel komen in relatie tot zichzelf, de ander, de schepping en de Here God. Mede dankzij de steun van de kerken kan De Hoop zorg en hoop bieden aan mensen op weg naar een nieuw leven. Heel hartelijk dank voor die vriendschap! Benieuwd naar wat kerken en De Hoop voor elkaar kunnen betekenen? Hieronder lees je alle mogelijkheden. Heb je hier vragen over? Neem dan gerust contact op via 078-6111355 of info@vriendenvandehoop.nl.

Collecteren voor De Hoop

Wil je collecteren voor De Hoop? Daar zijn wij ontzettend blij mee! Je kunt een collecte overmaken naar rekening: NL06INGB0000383838, t.n.v. stichting Vrienden van De Hoop te Dordrecht.

  • Bij een collecte voor De Hoop kun je eenvoudig gebruik maken van de Givt-app, waar De Hoop ook bij is aangesloten. Onderstaande QR-code kun je downloaden en delen met jouw gemeenteleden. Heb je vragen hierover? Mail ons!
  • Het is mogelijk om tijdens de collecte ons collectefilmpje te tonen. Die vind je hieronder.
  • Ook kun je een tekst downloaden voor in het kerkblad of de liturgie.

Collectefilm: 4 verhalen van herstel

Accepteer de cookies om deze video te kunnen bekijken.   Lees ons cookiebeleid.

Benieuwd welke projecten allemaal mogelijk zijn mede dankzij de kerken?

Veelgestelde vragen

  • Het is mogelijk om op afspraak bij De Hoop op bezoek te komen. Alle informatie hierover én het aanmeldformulier vind je op de pagina Kom op bezoek.

  • Wij komen graag langs in jouw kerkelijke gemeente. Op de pagina Nodig ons uit, vind je alle informatie en het aanmeldformulier.

  • Wij kunnen een deel van de (zondags)dienst in jouw kerk invullen. Kijk voor meer informatie en het aanmeldformulier op de pagina Nodig ons uit.

  • Alle informatie over het geven van presentaties vind je op de pagina Nodig ons uit.