Wilt u De Hoop eens van dichtbij zien? En het persoonlijke verhaal van een cliënt horen? Dat kan door een bezoek te brengen aan Dorp De Hoop. U bent van harte welkom! Een bezoek aan De Hoop bestaat uit drie onderdelen: een medewerker geeft een presentatie over de wonderen die God heeft gedaan bij De Hoop en over de behandeling. Een gast (cliënt) van De Hoop vertelt zijn of haar getuigenis en u krijgt een rondleiding over het terrein.

 

Vul het aanvraagformulier in

Presentatie
De Hoop is opgericht in 1975. Sinds de oprichting heeft God vele wonderen gedaan binnen De Hoop. Een medewerker neemt u mee in het indrukwekkende verhaal van de geschiedenis van Stichting De Hoop. Daarnaast vertelt de medewerker hoe de behandeling bij De Hoop er op dit moment uitziet.

Getuigenis
Veel cliënten van De Hoop ontdekken tijdens hun behandeling dat God hen helpt om verlost te worden van hun verslaving. Hun levensverhalen zijn getuigenissen van pijn, verlies en verslaving, maar ook getuigenissen van verlossing door Jezus Christus. Onze gasten doen graag hun verhaal tijdens uw bezoek.

Rondleiding
Veel bezoekers zijn onder de indruk als ze zien hoe groot Dorp De Hoop is. De Hoop is een bijzondere plek waar mensen kunnen bouwen aan een nieuw leven. U krijgt een rondleiding over het terrein. Als u overdag komt, wordt dit uitgebreid met een bezoek aan een werkervaringsbedrijf.

Lunch
U heeft u de mogelijkheid om te lunchen op het Dorp. De lunch wordt dan vóór of na het programma verzorgd. Een bezoek duurt zo’n twee tot drie uur.

Kosten
De rondleiding en de presentatie bieden we u gratis aan. Uiteraard maken we wel kosten en we hopen dat u die kosten middels een gift wilt dekken. Daarnaast hopen we dat we een collecte mogen houden voor één van onze projecten. Voor de lunch betaalt u € 3,50 per persoon.

Een bezoek aanvragen
Om aan uw aanvraag te kunnen voldoen, ontvangen wij uw verzoek graag 6-8 weken van te voren.

Vul het aanvraagformulier in en e-mail deze naar info@vriendenvandehoop.nl. Heeft u aanvullende wensen of een andere opzet in gedachten? Geef dit gerust aan, wij denken graag met u mee.

Naar het aanvraagformulier

Veelgestelde vragen

  • U kunt uw collecte overmaken via IBan: NL06INGB0000383838, t.n.v. stichting Vrienden van De Hoop te Dordrecht.

  • Wat fijn dat u een collecte gaat houden voor De Hoop! Een tekst voor uw liturgie of kerkblad kunt u downloaden via deze link.

  • Onze collectefilm kunt u downloaden via deze link.

  • Wij komen graag langs in uw kerkelijke gemeente. Op de pagina Nodig ons uit, vindt u alle informatie en het aanmeldformulier.

  • Alle informatie over het geven van presentaties vindt u op de pagina Nodig ons uit.

  • Wij kunnen op aanvraag een complete (zondags)dienst in uw kerk organiseren. Kijk voor meer informatie en het aanmeldformulier op de pagina Nodig ons uit.