Samen geven om wie verlangt naar een nieuw leven

Vrienden van De Hoop zet zich in voor mensen die in gevecht zijn om een nieuw leven op te bouwen. Dat kunnen we alleen samen met onze vrienden. Goede vrienden zijn kostbaar. Vrienden ondersteunen elkaar. Het werk dat Vrienden van De Hoop doet, is alleen mogelijk door vele vrienden die ons helpen. Word ook een Vriend van De Hoop en ontdek hoe God mensenlevens verandert. Doet u mee? Er zijn verschillende manieren.

 

Stuur een kerstkaart naar een cliënt!

Wij ontmoeten u graag!

Veel cliënten en medewerkers hebben inspirerende verhalen over hoe God mensenlevens verandert. Dat zijn verhalen die wij graag met u willen delen. U  kunt bij ons op bezoek komen en wij komen ook graag naar u toe, bijvoorbeeld tijdens  een bijeenkomst van uw kerk. We komen ook graag langs of ondersteunen u waar nodig, als u aandacht en geld wilt verzamelen voor De Hoop.

Kerken en scholen

Kerken door heel het land dragen het werk van De Hoop. Bekijk hier hoe u als kerk betrokken kunt raken bij het werk van De Hoop.  Ook vele scholen zetten zich in voor De Hoop. Kijk hier als u als school in actie wilt komen.

Collecte voor De Hoop
Kom als school of kerk in actie voor De Hoop

Muziek

Ook als koor, band en zanger(es) kunt u verschil maken!

Kom in actie met muziek