Vacatures en stages

Wij willen mensen op weg helpen naar een nieuw leven. Dat doen we deskundig, met geloof als onze basis, met liefde die we uitstralen naar iedereen met wie we werken. Van onze medewerkers verwachten we dan ook dat ze zich van God afhankelijk weten, elke dag. We bieden hun een werkomgeving waarin ze kunnen groeien: als persoon en als professional, in een omgeving waar geloof en deskundigheid hand in hand gaan.

Lees het verhaal van vrijwilligster Anneke

Aan de slag als vrijwilliger

Wij organiseren allerlei evenementen om geld in te zamelen voor mensen in nood. Ook zijn we aanwezig bij activiteiten en bijeenkomsten (zoals Opwekking) om te getuigen van wat God doet in het leven van onze cliƫnten en om steun te zoeken voor onze missie. Tot slot wordt achter de schermen veel werk verzet door Vrienden van De Hoop. Hier kunnen wij jouw hulp goed bij gebruiken!

We zoeken mensen met allerlei talenten die het leuk vinden om ons te helpen. Van gastvrouwen en -mannen tot fotografen en geluidsmannen. Van mensen met affiniteit met fietsen, wandelen of hardlopen tot creatievelingen en mensen die goed kunnen luisteren. Vrienden van De Hoop is een mooie plek om je talenten te ontwikkelen en nieuwe contacten te leggen. Sommige vrijwilligers steken op structurele basis hun handen uit de mouwen, zoals een vast moment in de week. Anderen springen af en toe bij of werken op oproepbasis.

 

Interesse in een vrijwilligersfunctie? Neem contact met ons op!