Vacatures en stages

Wij willen mensen op weg helpen naar een nieuw leven. Dat doen we deskundig, met geloof als onze basis, met liefde die we uitstralen naar iedereen met wie we werken. We bieden medewerkers een werkomgeving waarin ze kunnen groeien: als persoon en als professional, in een omgeving waar geloof en deskundigheid hand in hand gaan.

Aan de slag als vrijwilliger

Wij organiseren allerlei evenementen om geld in te zamelen voor mensen in nood. Ook zijn we aanwezig bij activiteiten en bijeenkomsten (zoals Opwekking) om te getuigen van wat God doet in het leven van onze cliƫnten en om steun te zoeken voor onze missie. Tot slot wordt achter de schermen veel werk verzet door Vrienden van De Hoop. Hier kunnen wij jouw hulp goed bij gebruiken!

We zoeken mensen met allerlei talenten die het leuk vinden om ons te helpen. Van gastvrouwen en -mannen tot fotografen. Van mensen met affiniteit met fietsen, wandelen of hardlopen tot creatievelingen en mensen die goed kunnen luisteren. Vrienden van De Hoop is een mooie plek om je talenten te ontwikkelen en nieuwe contacten te leggen. Sommige vrijwilligers steken op structurele basis hun handen uit de mouwen, zoals een vast moment in de week. Anderen springen af en toe bij of werken op oproepbasis.

Lees het verhaal van vrijwilligster Anneke

Interesse in een vrijwilligersfunctie?