Wil jullie school in actie komen voor De Hoop? Schrijf jouw actie in op ons digitale platform inactievoordehoop.nl. Hier kun je heel eenvoudig geld inzamelen en jullie streefbedrag bijhouden.

Idee├źn voor een leuke actie:

  • Een (denk)sportactiviteit. Deelnemers laten zich sponsoren. Van wandelen en fietsen tot buikglijden of schaken!
  • Een rommelmarkt, bijvoorbeeld rond Pasen of Kerst.
  • Een musical, talentenjacht of andere voorstelling. Verkoop van toegangskaartjes.
  • Organiseer een veiling met leuke spulletjes of diensten.
  • Verkoop koekjes, oliebollen, taarten.
  • Zamel lege flessen in
  • Haren knippen, laat je sponsoren per cm.
Bekijk platform inactievoordehoop.nl

Voorlichting over verslaving

Wil je een voorlichtings- en preventieles organiseren, voor jongeren of kinderen? Het is een vak apart om voorlichting en preventie te geven over verslavingsproblematiek en psychische problemen. Daarom werkt Vrienden van De Hoop samen met de professionele preventiemedewerkers van Chris & Voorkom. Aan deze lessen zijn wel kosten verbonden. Geïnteresseerd? Stuur ons een bericht! Vermeld hier ook de locatie bij, het aantal kinderen en de leeftijd. Om aan de aanvraag te kunnen voldoen ontvangen wij je verzoek graag minimaal 8 weken van tevoren.

Knutselen: Spaarpotje voor De Hoop

Wij hebben voor kinderen van de basisschool een bouwplaat voor een spaarpotje ontwikkeld. Deze kunnen ze zelf inkleuren en in elkaar knutselen. Hiermee kunnen ze op een leuke manier geld inzamelen voor De Hoop. Het spaarpotje kun je bij ons opvragen door ons een berichtje te sturen. Vermeld hierbij het aantal spaarpotjes en het adres waar wij ze naar moeten verzenden. Om op tijd aan je aanvraag te voldoen ontvangen we je verzoek graag 6-8 weken van tevoren.

Neem contact op