Samen geven om wie verlangt naar een nieuw leven

Vrienden van De Hoop ondersteunt allerlei verschillende activiteiten van De Hoop en stichtingen die aan De Hoop verbonden zijn. Het gaat hierbij om hulpverlening die niet of alleen deels vergoed wordt door verzekeraars of de overheid, maar die wel uiterst belangrijk zijn voor mensen die bezig zijn om een nieuw leven op te bouwen. Sommigen zijn verslaafd (geweest), anderen worstelen met psychische problemen. Ook worden vrouwen en meisjes geholpen die uit de prostitutie willen stappen. Hieronder vindt u een overzicht van de organisaties die wij steunen.

Hulp aan verschillende projecten

Vrienden van De Hoop biedt ondersteuning op verschillende manieren. We geven niet alleen financiƫle steun, maar delen ook onze kennis. We helpen bij de communicatie van stichtingen en stellen ons gebouw ter beschikking voor conferenties. Ook gaan we op bezoek bij de mensen die De Hoop steunen, particulieren, kerken en scholen. We verwelkomen hen ook bij De Hoop!

Bekijk het projectenoverzicht
Vrienden van De Hoop ondersteunt bij de bestemmingen verschillende projecten

Vrouwen lopen voor Vrouwen

Vrienden van De Hoop organiseert een aantal sportieve evenementen waarbij mensen zich laten sponsoren voor hun inzet en zo onze cliƫnten helpen. Een voorbeeld is Vrouwen lopen voor Vrouwen. Wij geloven dat elke vrouw waardevol is. Dat elke vrouw recht heeft op de vrijheid om te genieten, te doen, te leven. Niet elke vrouw heeft die vrijheid. Sommigen zijn gebonden aan een verslaving. Anderen zijn verstrikt in het netwerk van de prostitutie. Daarom komen vrouwen in heel Nederland in beweging om hoop te bieden. Er zijn een aantal mooie wandeltochten en voor wie liever hardloopt is er de Ladiesrun.

Bekijk al onze evenementen