Collecte voor De Hoop

Ga je een collecte houden voor De Hoop? Dat is heel fijn om te horen! Je kunt je collecte overmaken via IBan: NL06INGB0000383838, t.n.v. stichting Vrienden van De Hoop te Dordrecht.

Collectefilmpje en tekst voor uw liturgie of kerkblad
Het is mogelijk tijdens de collecte ons collectefilmpje te tonen. Dat vind je hieronder. Daarnaast kun je een bedanksheet toevoegen aan jouw PowerPoint of een tekst downloaden voor in het kerkblad of de liturgie.

Meer informatie vind je op de pagina Kerken en De Hoop. Heb je nog andere vragen of ideeën? Wij denken graag mee! Neem contact met ons op via info@vriendenvandehoop.nl of bel naar 078-6111355.

Download: tekst voor liturgie/kerkblad

Collectefilm

Accepteer de cookies om deze video te kunnen bekijken.   Lees ons cookiebeleid.

Nodig ons uit of kom op bezoek!

  • Wij komen graag langs in jouw kerkelijke gemeente. Op de pagina Nodig ons uit, vind je alle informatie en het aanmeldformulier.

  • Wij kunnen een deel van de (zondags)dienst in jouw kerk invullen. Kijk voor meer informatie en het aanmeldformulier op de pagina Nodig ons uit.

  • Alle informatie over het geven van presentaties vind je op de pagina Nodig ons uit.

  • Het is mogelijk om op afspraak bij De Hoop op bezoek te komen. Alle informatie hierover én het aanmeldformulier vind je op de pagina Kom op bezoek.