Collecteren voor De Hoop

Wil je collecteren voor De Hoop? Daar zijn wij ontzettend blij mee! Kies één van onderstaande projecten of collecteer voor De Hoop algemeen. Dan komt het terecht waar het op dat moment het meest nodig is. Je kunt een collecte overmaken naar rekening: NL06INGB0000383838, t.n.v. stichting Vrienden van De Hoop te Dordrecht.

Bij een collecte voor De Hoop kun je ook gebruik maken van de Givt-app, waar De Hoop bij aangesloten is. Download onderstaande QR-code en deel deze met jouw gemeenteleden. Of maak gebruik van de andere materialen om de collecte onder de aandacht te brengen.

Collectefilm

Accepteer de cookies om deze video te kunnen bekijken.   Lees ons cookiebeleid.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Nodig ons uit of kom op bezoek!

  • Wij komen graag langs in jouw kerkelijke gemeente. Op de pagina Nodig ons uit, vind je alle informatie en het aanmeldformulier.

  • Wij kunnen een deel van de (zondags)dienst in jouw kerk invullen. Kijk voor meer informatie en het aanmeldformulier op de pagina Nodig ons uit.

  • Alle informatie over het geven van presentaties vind je op de pagina Nodig ons uit.

  • Het is mogelijk om op afspraak bij De Hoop op bezoek te komen. Alle informatie hierover én het aanmeldformulier vind je op de pagina Kom op bezoek.