Houd jij van hardlopen of fietsen? Zet dan je hobby in voor een goed doel! Bij De Hoop organiseren we jaarlijks diverse hardloop- en wielerevenementen. De opbrengst gaat naar projecten van De Hoop die niet vergoed worden door de zorgverzekeraar. Doordat jij sport help je mannen en vrouwen bij De Hoop op weg naar een nieuwe leven. Of doe mee met de inspirerende activiteiten van de community Vrouwen van Hoop en geef hoop door. Benieuwd hoe je kan helpen? Lees hieronder hoe je geld op kunt halen voor het goede doel.

Fiets voor het goede doel met Cycle for Hope

Fietsfanaten opgelet! Ieder jaar organiseert Cycle for Hope diverse uitdagende wieler- en mountainbiketochten voor het goede doel. Fiets mee voor een van de projecten van De Hoop. Bijvoorbeeld voor het Inloophuis waar daklozen en eenzamen terecht kunnen voor een maaltijd en een gesprek. Of werkervaringsplekken, waar cliënten worden voorbereid om weer terug te keren in de maatschappij. Je fietst dus voor een goed doel in Nederland, want ook hier hebben mannen en vrouwen jouw hulp nodig!

Naar Cycle for Hope

Ren voor een ander, Run for Hope

5km – 10km – halve marathon
Terwijl het startsein klinkt, voel jij de energie door je lichaam stromen. Samen met tientallen anderen ren je door de prachtige omgeving. Je snuift frisse lucht op, geniet van het gezelschap en maakt een mooie run. Even later ren je vol voldoening over de finish. Voldoening over je prestatie, maar ook voldoening over jouw hulp aan mensen bij De Hoop. Hoe groot wordt jouw uitdaging: 5, 10 kilometer of een halve marathon?

Ga naar Run for Hope

Word een Vrouw van Hoop

Elkaar inspireren, bemoedigen, hoop geven aan mensen die dat nodig hebben én gezellige activiteiten ondernemen: dat is Vrouwen van Hoop. Deze community vervangt Vrouwen lopen voor Vrouwen. We hopen dat je meedoet en net zo enthousiast bent als wij zijn! We vertellen de verhalen van onze vrouwelijke cliënten en organiseren inspirerende en hoopgevende activiteiten, waaronder vrouwenavonden. Met thema’s die vrouwen raken! Ben jij erbij?

Naar Vrouwen van Hoop
Vrouwen van Hoop

Meld zelf jouw actie aan

Loop je mee met een andere marathon of wil je liever zelf een wielertocht uitstippelen en jezelf inzetten voor De Hoop? Via Inactievoordehoop.nl kun je zelf jouw unieke sponsoractie aanmelden! Met je persoonlijke actiepagina kun je werven onder familie en vrienden. Zet je in voor het goede doel en help mannen en vrouwen op weg naar een vrij leven.

Naar Inactievoordehoop.nl