Afgelopen jaar bleek vanwege de coronamaatregelen een open dag onmogelijk, maar dit jaar organiseren we op 11 september weer de Dag van Hoop! Tijdens de Dag van Hoop vinden allerlei activiteiten plaats. Er zijn rondleidingen, een Vrouwen lopen voor Vrouwen wandeltocht, een Lofprijsevent en meer. Dit zal de eerste keer zijn sinds de coronacrisis dat we bij elkaar zullen komen, uiteraard coronaproof. Dus noteer 11 september vast in je agenda! 

Datum
Locatie
Dorp De Hoop

Wandeltocht

Wie wil kan de Dag van Hoop sportief beginnen met een Vrouwen lopen voor Vrouwen tocht dwars door de Nieuwe Dordtse Biesbosch. Je geniet op deze manier van een prachtig natuurgebied én maakt een groot verschil voor kwetsbare vrouwen. Je kunt kiezen tussen twee afstanden: 12 of 23 kilometer, met als start- en eindpunt Dorp De Hoop. Na de tocht staat er een heerlijke high tea klaar. 

Meld je aan voor de tocht op de website van Vrouwen lopen voor Vrouwen

Lofprijs-event 

’s Middags ben je welkom bij het Lofprijsevent, waarbij de muzikale invulling wordt verzorgd door Gerald Troost en Jannica van Barneveld. De spreker is voorganger en worship-leader Nelinda Troost. Alle drie zijn onderdeel van de evangelische gemeente Mozaïek 0318 in Veenendaal, een kerk die zijn naam uitlegt als “een kunstwerk van gebrokenheid waarbij Jezus de Kunstenaar is”.

Rondleiding en reünie

Er is de mogelijkheid om een rondleiding te volgen waarbij je langs de verschillende gebouwen op Dorp De Hoop gaat en je kennis maakt met medewerkers en cliënten. Aansluitend is er voor (oud-)cliënten en medewerkers een reünie. Klets bij met elkaar en ontmoet elkaar weer, na misschien vele jaren. Zo loop je ’s ochtends door de Biesbosch en wandel je ’s middags een rondje op het terrein van de Hoop!  

Coronamaatregelen 

Uiteraard is het evenement onder voorbehoud en wordt er rekening gehouden met de dan geldende coronamaatregelen.