De Hoop on tour

De Hoop trekt het land in, met muziek en verhalen vol hoop! Op woensdag 28 juni ben je van harte welkom bij de lofprijsavond in Vlissingen. Tijdens de avond zingen we liederen en delen oud-cliënten hun, vaak heftige, levensverhaal. Bij De Hoop ontvingen zij hulp voor hun verslaving of psychische problemen. De hoop die zij zelf kregen, willen ze nu doorgeven. Zowel door muziek als door de getuigenissen wordt Gods grootheid zichtbaar.

Datum
Locatie
De Blinkende Morgenster, Papegaaienburg 1, Vlissingen

Bemoedigende en muzikale avond
Maandelijks wordt er in Dordrecht een lofprijsavond gehouden, waar velen bemoedigd worden door de muziek en verhalen van (oud)cliënten. Zo’n bijzondere avond is er nu ook in Vlissingen. Je bent van harte welkom op deze avond met medewerking van (oud-)cliënten van De Hoop. Vanaf 19.30u is de inloop met koffie en thee. Het programma is van 20.00u tot 21.30u. De toegang is gratis, wel is er een collecte voor het werk van De Hoop.

Locatie
De avond wordt gehouden in De Blinkende Morgenster, Papegaaienburg 1 te Vlissingen. Naast de Jumbo supermarkt, bij het winkelcentrum Papegaaienburg. (voor route-navigatie gebruik Lindeijerlaan 10, 4386 EA Vlissingen).

Vanaf 19:30 is er inloop met koffie en thee. Vanaf 20:00 uur begint het programma.