Door het jaar heen bezoekt Vrienden van De Hoop kerken, bedrijven en verenigingen. Bijvoorbeeld voor een getuigenis, spreekbeurt of presentatie. Bekijk hier waar u ons in april kunt ontmoeten!

Datum

21 maart

Op 21 maart organiseert de Hervormde Gemeente Woudrichem een vrouwenavond als onderdeel van allerlei activiteiten die zij in 2019 organiseren om geld op te halen voor De Hoop. Op deze avond zal ook het startsein worden gegeven voor de Vrouwen Lopen voor Vrouwen-tocht Woudrichem.

25 maart

Op 25 maart mogen we een presentatie geven over het werk van De Hoop in een Jeugddienst van de Hervormde Gemeente te Bergschenhoek. Ook zal een cliënt zijn of haar levensverhaal vertellen.

25 maart

We mogen een presentatie geven over het werk van De Hoop tijdens een dienst van de Gereformeerde Kerk in Stad aan ’t Haringvliet. Ook zal een cliënt zijn of haar levensverhaal vertellen.

31 maart

We zijn aanwezig bij de zondagmorgendienst bij de Hervormde Gemeente te Oldebroek waar we een cheque in ontvangst mogen nemen n.a.v. de winteractie die de wijkgemeenten onder andere voor De Hoop hebben gehouden.