Op zaterdag 2 maart 2019 om 19.30 uur staat in Dordrecht een fantastisch concert gepland. De mannen van Greatly Blessed zullen dan optreden. Reserveer nu je gratis kaartje bij www.TrueTickets.nl.

Datum
Locatie
Dordrecht
Kosten
Toegang gratis (Collecte)
Opbrengst voor
De Hoop

Greatly Blessed ziet ernaar uit om in Dordrecht op te treden! De afgelopen jaren verzorgde Greatly Blessed al eerdere optredens in de regio. Deze mannenformatie bestaat – naast een behoorlijk orkest – uit 12 geselecteerde zangers uit heel Nederland. Een aantal leden van koor en band komen uit de buurt van Dordrecht en omstreken. Voor hén is het helemaal bijzonder om in hun eigen regio een optreden te mogen verzorgen!

Reserveer nu je gratis kaartje

Southern Gospel is in Amerika groot geworden door Bill Gaither, die veel muziek hiervoor heeft geschreven en nog steeds optreedt met de Gaither Vocal Band. Sommige liederen zijn in Nederland in de Opwekkingsbundel terechtgekomen, maar ook zijn er een aantal van deze gospelsongs door Elvis Presley uitgebracht, onder andere het prachtige “He touched me”. Greatly Blessed wil het in een avondvullend programma allemaal ten gehore brengen.

Deze groep enthousiaste en bevlogen mannen is onder de naam Men4Christ in 2012 bij elkaar gebracht, elk met hun eigen getuigenis en verbinding met de muziek. Als het gezelschap echter samen zingt, gebeurt er iets bijzonders.

De afgelopen jaren werd al opgetreden met de Amerikaanse Southern Gospelartiesten Marshal Hall, Russ Taff, The Hoppers, The Isaacs en Ernie Haase & Signature Sound.

Kom jij ook? Je bent van harte welkom?
Kom jij ook?

Meer informatie? Kijk op de website van Greatly Blessed of op de facebook-pagina.