Datum
Locatie
Dorp De Hoop, Provincialeweg 122, Dordrecht
Kosten
€10,- (= incl. koffie, thee & wat lekkers én na afloop een hapje en een drankje!)
Opbrengst voor
De Hoop

Donderdagavond 24 januari ben je van harte welkom op onze Ladiesnight in Dordrecht. Arie de Rover zal spreken over het thema ‘Volledig vrij?!’.

Over Arie de Rover
Arie de Rover is spreker, schrijver en coach. In 2012 verscheen zijn boek Leven na de genadeklap, over hoe hij een tiental jaren ervoor een klap moest meemaken om uit overgave en genade te gaan leven. Voor die omwenteling was Arie jarenlang een succesvol manager en trainer in het bedrijfsleven. Na de omkeer in zijn leven werd hij trainer, coach en spreker op het gebied van identiteitsvragen. Arie geeft leiding aan een retraitecentrum, dat inmiddels is uitgegroeid tot een opvanghuis voor getraumatiseerde vrouwen: ‘Safe Haven’. Arie is getrouwd en heeft samen met zijn vrouw Joke vijf kinderen.

Shopping
Zodra de zaal open is heb je de mogelijkheid te snuffelen bij diverse kraampjes met mooie kaarten, sieraden, handgemaakte artikelen en andere spulletjes. De opbrengst van de verkoop komt ten goede aan het werk van De Hoop. Vergeet niet contant geld mee te nemen, want je kunt bij de kraampjes niet pinnen.

En verder…
De opbrengst van de Ladiesnight komt ten goede aan het werk van De Hoop. De opbrengst van de collecte gaat naar de projecten waarvoor we in beweging komen met Vrouwen lopen voor Vrouwen. Op deze avond hoor je meer over het werk van De Hoop, specifiek gericht op vrouwen. Een oud-cliënt neemt ons mee in haar levensverhaal. Zij vertelt uit haar eigen ervaring hoe God haar vanuit een diep dal hielp haar leven te veranderen. Na afloop kletsen we nog even na onder genot van een hapje en drankje. De avond duurt tot ongeveer 22.00 uur.

Inspirerende avond
Het belooft een mooie avond te worden met ruimte voor ontspanning en ontmoeting. Gun jezelf deze avond en ontdek het geheim van hoe God naar je kijkt! Neem je vriendinnen, zus, moeder of buurvrouw mee want het wordt genieten. Wees er snel bij want vol = vol!

Datum: Donderdagavond 24 januari 2019
Locatie: MCC, Dorp De Hoop, Provincialeweg 122, Dordrecht
Kosten: € 10,- (= incl. koffie, thee & wat lekkers én na afloop een hapje en een drankje!)
Aanmelden: Vanaf 15 december kun je je aanmelden voor deze Ladiesnight.