Daag jezelf uit: mountainbiken voor cliënten bij De Hoop

Modder. Uitstekende boomstronken. Onvoorspelbare onverharde paden. Takken in je gezicht. Krappe bochten. Onpeilbare plassen. Materiaalpech. Vallen en weer opstaan. Afzien en elkaar er doorheen slepen. Dat zijn de MTB Tochten van Cycle for Hope. Confronteer jezelf, help een ander.

Een MTB tocht is voor doorzetters en bikkelaars. We bieden 3 varianten: De 24U Team Trial MTB, de 10- en de 6 uurs MTB Challenge. Gelukkig ben je niet alleen, maar help je elkaar als team. Samen beleef je hoogte- en dieptepunten en breng je een van deze uitdagingen tot een goed eind.

Datum
Locatie
't Veluws Hof, Hoenderloo
Opbrengst voor
De Hoop
Over Cycle for Hope

Cycle for Hope biedt uitdagingen op de fiets.  We willen jou een uitdagende en onvergetelijke ervaring geven én de cliënten van De Hoop ondersteunen. De Hoop helpt mensen op weg naar een nieuw leven. Mensen die verslaafd zijn of psychische problemen hebben, ontvangen steun om hun leven weer op de rit te krijgen. Opnieuw beginnen is een zware weg, met veel obstakels. Jij kunt hen helpen, door je eigen zware weg te gaan op de pedalen. Of door de fietsers te ondersteunen met een donatie.

Doe met de MTB-tochten!