Datum
Locatie
Doorn
Opbrengst voor
Kwetsbare vrouwen

Wandel ook mee door de prachtige Kaapse Bossen in de nazomer van 2019. Het mooie landgoed, Het Brandpunt in Doorn, is het vertrek- en eindpunt van deze tocht. Na afloop van de boswandeling kun je in de groene, rustgevende tuin voldaan bijkomen, bijpraten en genieten van een uitgebreide koffietafel.

Op 21 september wordt de tweede editie van Vrouwen lopen voor Vrouwen in Doorn gehouden. In 2018 hebben we voor het eerst gewandeld in Doorn en deze prachtige dag smaakte echt naar meer. Daarom komt er een vervolg en jij kunt daar bij zijn!

Over Vrouwen lopen voor Vrouwen
Jij kunt als vrouw van betekenis zijn voor andere vrouwen! Bijvoorbeeld door mee te doen met één van de wandeltochten van Vrouwen lopen voor Vrouwen! Heerlijk wandelen door de natuur, bijvoorbeeld gezellig samen met je vriendinnen, zussen, of buurvrouw, en tegelijk omzien naar anderen: klinkt goed toch?! Je wandelt namelijk voor het goede doel: vrouwen die los willen komen van verslaving of uit de prostitutie willen stappen. Schenk jij jouw tijd om deze kwetsbare vrouwen te helpen? Dankzij jouw inzet kunnen zij een nieuwe start maken!

Meer informatie en aanmelden, kijk op vrouwenlopenvoorvrouwen.nl