De Zakenvrienden van De Hoop en het bedrijvennetwerk van de EH verzorgen op 10 oktober een netwerkbijeenkomst rond het thema ‘Samen bouwen aan weerbaarheid’. Een unieke kans om beide organisaties én de betrokken bedrijven te leren kennen! Deze bijeenkomst zou eerst plaats vinden op 23 mei a.s., maar is verplaatst naar donderdag 10 oktober 2019. Aanmelden voor deze bijeenkomst.

Datum
Locatie
EH Amersfoort, Drentestraat 1, 3812 EH Amersfoort

Samen bouwen aan weerbaarheid

Ouders, collega’s, leidinggevenden en ondernemers: we hebben allemaal de opdracht om als voorbeeld te dienen voor onze kinderen, medewerkers en omgeving en dit actief uit te dragen. Als het gaat om je persoonlijk functioneren, grenzen stellen, je geloofsleven, God dagelijks betrekken bij je werk, je blik op de (complexe) maatschappij, werkdruk én het op de loer liggen van de gevaren (van verslaving) drank, drugs, social media, angst en andere zeer veel voorkomende elementen in ieders leven of (bedrijfs)omgeving.

Wijzelf en de opgroeiende generatie moeten weerbaarder gemaakt worden om overeind te blijven in de alsmaar complexer wordende maatschappij. Een maatschappij die bol staat van stress en burn-outklachten. De Evangelische Hogeschool en De Hoop kunnen daarin beiden vanuit hun eigen missie veel betekenen. Praktische handvatten over hoe we hiermee om moeten gaan en vooral hoe we dit kunnen voorkomen komen tijdens deze bijeenkomst aan bod.

We slaan de handen ineen! Op tien oktober 2019 verzorgen de Zakenvrienden van De Hoop en het bedrijvennetwerk van de EH samen een unieke netwerkbijeenkomst rond het thema ‘Samen bouwen aan weerbaarheid’. Schrijf u wel snel in, er zijn slechts 100 plaatsen beschikbaar.

Programma netwerkbijeenkomst Weerbaarheid

16.00 – 16.30 uur: ontvangst
16.30 – 17.30 uur: programma (deel 1)
17.30 – 18.30 uur: maaltijd, tijd voor netwerken
18.30 – 19.45 uur: programma (deel 2)
19.45 – 20.00 uur: afsluiting
20.00 – 20.30 uur: koffie en thee na afloop

Heeft u vragen of een voedselallergie?
Neem dan contact op met Maarten Ouweneel via m.ouweneel@vriendenvandehoop.nl.

Sprekers: Els van Dijk en Piet Mulder

Els van Dijk (directeur van de EH) zal uitgebreid ingaan op wat de EH hierin signaleert bij haar studenten en hoe zij de opgroeiende generatie begeleidt en voorbereidt op al deze levensvragen. Piet Mulder van De Hoop ggz zal een inkijkje geven op wat hij dagelijks meemaakt in de hulpverlening aan jongeren en ouderen samen met hun ouders en leefomgeving. Over trends en ontwikkelingen en op welke wijze preventie en voorlichting kan bijdragen aan een betere basis voor iedereen.

We ontmoeten u graag bij de Evangelische Hogeschool in Amersfoort op deze netwerkbijeenkomst! Er zijn slechts 100 plaatsen beschikbaar, dus meld u snel aan.

Aanmelden voor deze bijeenkomst
Els van Dijk
netwerkbijeenkomst
Piet mulder