De Zakenvrienden van De Hoop en het bedrijvennetwerk van de EH verzorgen op 10 oktober een netwerkbijeenkomst rond het thema ‘Voorkomen is beter dan genezen’. Een unieke kans om beide organisaties én de betrokken bedrijven te leren kennen! Deze bijeenkomst vindt plaats op donderdag 10 oktober 2019. Aanmelden voor deze bijeenkomst.

Datum
Locatie
EH Amersfoort, Drentestraat 1, 3812 EH Amersfoort

Programma

16.00 – 16.30 uur: ontvangst
16.30 – 17.30 uur: programma (deel 1)
17.30 – 18.30 uur: maaltijd, tijd voor netwerken
18.30 – 19.45 uur: programma (deel 2)
19.45 – 20.00 uur: afsluiting
20.00 – 20.30 uur: koffie en thee na afloop

Heeft u vragen of een voedselallergie?
Neem dan contact op met ons op via info@vriendenvandehoop.nl.

Het thema: Voorkomen is beter dan genezen

Onze geestelijke gezondheid staat onder druk door een stressvolle levensstijl zowel privé als op school en in het werk. De hoge prijs die in het bijzonder jongeren steeds meer betalen zijn allerlei psychische klachten en verslavingen. Het wordt dus tijd om in te zetten op preventie, want voorkomen is beter dan genezen!

Wijzelf en de opgroeiende generatie moeten weerbaarder gemaakt worden om overeind te blijven in de alsmaar complexer wordende maatschappij. Een maatschappij die bol staat van stress en burn-outklachten. De Evangelische Hogeschool en De Hoop kunnen daarin beiden vanuit hun eigen missie veel betekenen. Praktische handvatten over hoe we hiermee om moeten gaan  komen tijdens deze bijeenkomst aan bod. Schrijf u wel snel in, er zijn slechts 100 plaatsen beschikbaar.

Aanmelden voor deze bijeenkomst

Spreker Els van Dijk

Els van Dijk (directeur van de EH) gaat in op wat zij en de docenten signaleren bij de jongeren en wat zij doen om hen weerbaar te maken voor alles wat er in de samenleving op hen af komt.

Spreker Piet Mulder

Piet Mulder van De Hoop ggz spreekt namens De Hoop ggz over wat hij dagelijks meemaakt in de hulpverlening aan jongeren en volwassenen en de trends en ontwikkelingen.