Op zaterdag houden we onze open dag, een dag waarop van alles te beleven is op Dorp De Hoop!  Hieronder lees je wat er allemaal op het programma staat.

 

Datum
Locatie
Dorp De Hoop, Provincialeweg 70, Dordrecht
Onderdeel van
Week van Hoop

Lunchen op onze boerderij

De Open Dag op Dorp De Hoop begint om 13.00 uur. Hiervoor, van 11.00 tot 13.oo uur, kun je ook meelunchen bij onze boerderij  op de locatie Oudendijk 69 te Dordrecht. Aanmelden voor deze lunch is wel verplicht (aantal plaatsen beperkt).

Meer informatie en aanmelden lunch

Programma Open Dag

Je bent van harte welkom op onze open dag, van 13.00 uur tot 18.00 uur op Dorp De Hoop!

  • 13.00 – 18.00 uur – Markt, foodtrucks, kinderactiviteiten en een rondwandeling langs allerlei afdelingen van De Hoop
  • 13.00 – 14.00 uur – Dikke Banden Race
  • 14.00 – 15.00 uur – Hoofdprogramma
  • 14.00 – 15.00 uur – Kinderopvang (0-5 jaar)
  • vanaf +- 15.00 uur – Finish Cycle for Hope

De markt en foodtrucs zijn geopend tot 18.00 uur!

Markt, foodtrucks, rondwandeling en kinderactiviteiten

Van 13.00 – 1800 uur is de open dag op Dorp De Hoop, Provincialeweg 122 te Dordrecht. Er is een gezellige markt met allerlei kraampjes en een zorgplein met informatie over het werk van De Hoop. Ook zijn er leuke activiteiten voor de kinderen. Wilt u een kijkje achter de schermen? Doe dan de rondwandeling langs diverse afdelingen van De Hoop!

Bij diverse foodtrucks kunt u de hele dag lekkere snacks kopen. Van poffertjes, pizza en friet met hamburgers tot wok-gerechten en burrito’s. Ook is er heerlijk schepijs te koop. Tip: neem contant geld mee, pinnen is niet bij alle kraampjes mogelijk.

Dikke Banden Race

Van 13.00 – 14.00 uur crossen stoere kids van 4 tot 12 jaar om geld op te halen voor het werk van De Hoop. Na afloop krijgen ze een medaille en een ijsje. Meedoen? Kijk hier!

Kleurwedstrijd
Behalve fietsen, kun je ook meedoen met de kleurwedstrijd van de Dikke Banden Race. Print deze kleurplaat uit en kleur hem zo mooi mogelijk in. Lever hem in bij de Informatiestand tijdens de Open dag. Je maakt kans op een mooie prijs!

Download kleurplaat

Hoofdprogramma met Gert Hutten

Tijdens het hoofdprogramma van 14.00 – 15.00 uur is er muziek en samenzang. Gert Hutten, directeur van Tot Heil des Volks, is de spreker. Hij spreekt over het thema ‘Blijf in mij’. Tot Heil des Volks startte ruim anderhalve eeuw geleden in de Jordaan in Amsterdam. Ook nu ziet Tot Heil des Volks nog steeds om naar de meest kwetsbare mensen in Nederland, net als De Hoop. Naast Gert Hutten is er ook een (oud-) cliënt van De Hoop die vertelt hoe God heeft ingegrepen in zijn leven.

Kinderopvang tijdens het hoofdprogramma

Tijdens het hoofdprogramma, van 14.00 uur tot 15.00 uur is er professionele kinderopvang voor de kleintjes van 0 tot 5 jaar. Zo kun je in alle rust het hoofdprogramma bezoeken. De kinderopvang wordt verzorgt door christelijke kinderopvang organisatie Bambino.

Eén van de locaties van de christelijke kinderopvang organisatie Bambino bevindt zich op Dorp De Hoop. Tijdens de het hoofdprogramma verzorgen zij de kinderopvang, speciaal voor de bezoekers van de Open Dag. U kunt hier gratis gebruik van maken. De medewerkers zijn aanwezig vanaf 13.30 tot 15.30 uur.

Finish sponsorfietstochten Cycle for Hope

Later in de middag finishen de wielrenners van de sponsorfietstochten Cycle for Hope. Kom ze aanmoedigen!  Rondje Nederland start al op donderdag 27 juni. De deelnemers daarvan rijden in 48 uur maar liefs 1.200 km. Op zaterdag worden de Toertocht van Cycle for Hope en de Ladies Ride verreden, met flink uitdagende afstanden. Aan het eind van de middag is de spectaculaire finish van deze drie tochten op Dorp De Hoop. Lees meer over Cycle for Hope. De markt en de foodtrucs zijn open tot 18.00 uur. Het belooft een dus een heel gezellig dag te worden!

Kom jij ook zaterdag 29 juni? Wij ontmoeten je graag!

Lezen en bidden

Wil je lezen hoe God levens van cliënten verandert en wil je op de hoogte blijven van onze acties en evenementen? Schrijf je dan gratis in voor onze maandelijkse nieuwsbrief. Daarnaast zijn we altijd op zoek naar mensen die voor ons werk en de cliënten willen bidden. Onze gebedsbrief verschijnt ook één keer per maand. Hierin staan actuele punten voor cliënten en projecten. Doe mee en schrijf je in!