Op zaterdag houden we onze open dag. Er is een gezellige markt en de mogelijkheid een rondleiding te volgen. In het hoofdprogramma, met muziek en samenzang, voert Gert Hutten het woord. Later in de middag finishen de wielrenners van sponsorfietstocht Cycle for Hope. Kortom: een dag waarop van alles te beleven is op Dorp De Hoop.

 

Datum
Locatie
Dorp De Hoop, Provincialeweg 70, Dordrecht
Kosten
Toegang is gratis, aanmelden niet nodig. Wel is er een collecte.
Onderdeel van
Week van Hoop

De open dag wil je echt niet missen!

DV 29 juni is het tijd voor onze jaarlijkse open dag, vol vertrouwde maar ook nieuwe elementen. Kom een kijkje nemen op het terrein van De Hoop, geniet van de markt, loof samen met ons de Heer, en kom luisteren naar spreker Gert Hutten. Bij verschillende foodtrucks kun je een lekkere snack kopen; van pizza tot hamburgers. De open dag is te bezoeken van 13:00 tot 18:00 uur.

De hele middag is er een gezellige markt, met kraampjes om leuke dingen aan te schaffen, maar ook met informatie over De Hoop en over andere projecten. U krijgt de mogelijkheid een rondleiding te volgen en om in contact te komen met medewerkers en sommige cliƫnten. Daarnaast zijn er voor de kinderen leuke activiteiten zoals een dikke bandenrace en schminken.

Er is ook een hoofdprogramma met muziek en samenzang. Gert Hutten, directeur van Tot Heil des Volks, voert het woord. Tot Heil des Volks startte ruim anderhalve eeuw geleden in de Jordaan in Amsterdam. Geraakt door de diepe armoede daar, begon dominee Jan de Liefde brood en Bijbels uit te delen. Ook nu ziet Tot Heil des Volks nog steeds om naar de meest kwetsbare mensen in Nederland.

Later op zaterdag finishen de wielrenners van de sponsorfietstochten voor Cycle for Hope. Kom ze aanmoedigen! Op donderdag 27 juni start Rondje Nederland al. De deelnemers daarvan rijden in 48 uur maar liefs 1.200 km. Op zaterdag worden de Toertocht van Cycle for Hope en de Ladies Ride verreden, met flink uitdagende afstanden. Aan het eind van de middag is de spectaculaire finish van alle tochten op Dorp De Hoop. Na afloop kunt u nog een lekker hapje eten op Dorp De Hoop.