Men neme: inspirerende seminars, oud-cliënten die jouw vragen beant­woorden, een lofprijsevent, gezellige kraampjes, een beleveniswandeling voor vrouwen, een reünie, workshops waarbij je ervaart hoe het is om in be­handeling te zijn en goed gezelschap. Mix al deze ingrediënten door elkaar en voilà: je hebt een Proeverij van Hoop!

Datum
Locatie
Dorp De Hoop, Provincialeweg 70 in Dordrecht

Thema

“Proef en zie dat de Heere goed is” is het thema van de Proeverij van Hoop. Bij De Hoop zien we veel verdriet, maar we zijn ook dankbaar voor herstel dat plaatsvindt. Dankzij de Heer, professionele zorg, bid­ders én donateurs. En al het werk dat bij De Hoop gedaan wordt? Daar willen we jou van laten proeven. Laat je inspireren en uitdagen tijdens de Proeverij van Hoop!

De Proeverij van Hoop biedt verschil­lende smaken. Kies zelf uit het brede palet:

Beleveniswandeling

09:30 – 13:00

We beginnen met een frisse en in­spirerende belevingswandeling voor Vrouwen van Hoop (voorheen Vrouwen lopen voor Vrouwen). Hierbij wandelen vrouwen langs het levensverhaal van een cliënt. De tocht eindigt bij een daadwerkelijke proeverij: een heer­lijke lunch op Dorp De Hoop.

Meer informatie en inschrijven

Seminars

13:00 – 14:00

Een vleugje verdieping voegen we toe met de verschillende seminars. We rusten je graag toe om zelf ook hoop­verlener te zijn voor mensen in jouw omgeving! Binnenkort vind je op deze pagina meer informatie over welke seminars we aanbieden.

Lofprijsevent

14:00 – 15:30

De kers op de taart is het lofprijsevent. Oud-cliënten be­moedigen met verhalen vol van hoop. Met elkaar zingen we onder muzi­kale begeleiding liederen voor God. Het is buiten en overdekt: dus geschikt voor alle weersomstandigheden. Voor en na het event kun je langs bij kramen met delicatessen en mooie spullen, gemaakt door werkervaringsdeelnemers en (oud-)cliënten van De Hoop.

Workshops

15:30 – 16:30

Een theelepel ervaring van wat cliënten bij De Hoop meemaken krijg je tijdens workshops. Ervaar zelf hoe het is om in de schoenen van een cliënt te staan. Je kunt kiezen uit verschillende crea­tieve en actieve workshops! Binnenkort vind je op deze pagina meer informatie over welke workshops we aanbieden.

Stel je vragen aan oud-cliënten

15:30 – 16:30

Heb jij altijd al eens uit eerste hand willen horen hoe het is om te worstelen met verslaving of psychische problemen? En ben je benieuwd wat cliënten heeft geholpen om op weg te gaan naar een nieuw leven? Kom naar onze ronde tafels en stel jouw vragen aan mensen die her­steld zijn bij De Hoop.

Reünie voor oud-gasten

17:00 – 19:00

De amuse van de dag is een reünie voor oud-cliënten. Laat je bemoedigen door verhalen van hoop en ontmoet oude vrienden onder het genot van een bourgondisch buffet.

We nodigen je van harte uit. Want een Proeverij van Hoop is niet compleet zonder het hoofdingrediënt: jij samen met je familie en vrienden!