Dit evenement is geweest. Voor de eerstvolgende Run for Hope of andere sportieve activiteit, houd de agenda in de gaten, of schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Terwijl het startsein klinkt, voel jij de energie door je lichaam stromen. Je benen snellen vooruit en je lijkt te vliegen. Je ademt frisse lucht in, geniet van het gezelschap en samen help je elkaar door deze mooie run. Even later ren je vol voldoening over de finish. Voldoening over je prestatie en over jouw hulp aan mensen bij De Hoop.

Datum
Locatie
Dorp De Hoop, Provincialeweg 122 in Dordrecht
Opbrengst voor
De Hoop

Hoe groot jouw challenge wordt, kies je zelf. Er zijn afstanden van 5, 10 of 21,1 kilometer. Een ding is zeker: je krijgt een hoop voldoening. Door alle supporters die je aanmoedigen als je de finish passeert, maar ook omdat je rent voor cliënten bij De Hoop.

Het doel
Samen zetten we ons in voor dagbesteding van cliënten bij De Hoop! Het is ontzettend belangrijk dat zij weer ritme, structuur en zelfvertrouwen krijgen. Met elkaar geven we het zetje, zodat ze terugkeren in de maatschappij! Met het overige geld dat we ophalen geven we incidentele hulp aan cliënten om hen op weg te helpen naar een nieuw leven.

Ren mee met Run for Hope!