Op zaterdag 28 september gaat Vrouwen lopen voor Vrouwen voor het eerst een strandwandeling in Scheveningen maken! We kijken er nu al enorm naar uit. De tocht organiseren we samen met de Scheveningse strandtent Beachclub Culpepper.

Struinen door de duinen
We gaan wandelen over het prachtige Scheveningse strand en we gaan struinen door de duinen. De route is grotendeels over het zand en onverharde paden. De afstand van de wandeltocht is 10 km. We komen in beweging omdat we een hart hebben voor kwetsbare vrouwen! Loop jij met ons mee? Na afloop van de wandeling kun je voldaan bijkomen en genieten van een heerlijke high tea bij Beachclub Culpepper!

Samen een hart voor kwetsbare vrouwen
Met elkaar gaan we verschil maken door in beweging te komen voor kwetsbare vrouwen. Wij geloven dat elke vrouw waardevol is en vrijheid nodig heeft. Niet elke vrouw heeft die vrijheid.  Sommigen zijn gebonden aan een verslaving. Anderen zijn verstrikt in het netwerk van de prostitutie. Met deze wandeling willen we zoveel mogelijk geld ophalen en zo vrouwen, die met verslaving of prostitutie te maken hebben, steunen.

Kom ook in beweging!
Wandel je ook mee op zaterdag 28 september? Je bent van harte welkom! Gun jezelf deze mooie dag en wandel gezellig samen met je vriendinnen, zussen, buurvrouw of wandelmaatjes! Laat je hart spreken en schrijf je in! Dat kan hier.

Datum
Locatie
Strand Noord 60, Scheveningen
Kosten
€ 20 inschrijfgeld
Opbrengst voor
Kwetsbare Vrouwen