Gun jezelf een heerlijke avond uit en kom op 16 november naar de Vrouwenavond in Dordrecht. Spreker Eline Hoogenboom neemt je mee in het thema: Maria, hoop aan Jezus’ voeten. 

Datum
Locatie
Dorp De Hoop, Provincialeweg 122 in Dordrecht

Bemoediging
Eline Hoogenboom van Villavie wil jou inspireren om telkens weer de verbinding met God te zoeken, aan de hand van het verhaal van Maria. De vrouw die huilde aan Jezus voeten, de tranen droogde met haar haren en Zijn voeten zalfde. Net als jij en onze cliënten had ook zij te maken met gebrokenheid en verdriet. Maar bij Hem vond ze troost. Ervaar jij regelmatig druk? Ga je maar door zonder je eigen grenzen te bewaken? Eline wil je met praktische tips leren om vaker te rusten en aan Jezus’ voeten te zitten. Kom samen met je vriendinnen, zussen of alleen! Tijdens de avond leg je al gauw verbinding met andere vrouwen.

VOL - inschrijving gesloten

Kwetsbaar verhaal
Natuurlijk is er meer te doen en te beleven: een christelijke dansgroep draagt een hoopvolle boodschap uit, door middel van dans. Vrouwen die de vorige vrouwenavond bezochten, vertellen: “Het is zo mooi en tegelijk eerbiedig. Verrassend dat muziek op deze manier beleefd kan worden!” Verder zingen we met elkaar liederen en deelt een vrouw die bij De Hoop in behandeling is haar verhaal. De vorige keer deelde Tara over haar leven, waarin ze als tiener verslaafd raakte en nu langzaam weer herstelt. Een van de bezoekers: “Ik ben enorm geraakt. Haar verhaal is zo kwetsbaar, maar ook zo sterk!”

Lekker shoppen
Ben je hierna toe aan iets luchtigs? Dan kun je lekker shoppen bij de gezellige kraampjes! Boeken, kaarten, stroopwafels, mooi ingepakte of eigengemaakte producten door cliënten van De Hoop, en nog veel meer fijne producten liggen klaar. Tijdens het shoppen en kletsen word je voorzien van heerlijke hapjes en drankjes.

Meld je aan!
Extra bijzonder: met de opbrengst van de avond helpen we moeders die in behandeling zijn en opvang nodig hebben voor hun kind. Dit is in sommige gevallen mogelijk. Zij volgen een pittig traject bij De Hoop en doordat ze opvang hebben voor hun kind(eren), kunnen ze zich focussen op hun herstel. Voor € 15,- heb je een gezellige, bemoedigende avond én help je direct vrouwen bij De Hoop. Hiermee maken we voor hen het verschil!

🕗  19:30 inloop, 20:00 start programma
📍    De Hoop, Dordrecht
🎤  Eline Hoogenboom

Meld je nu aan voor de Vrouwenavond met Eline Hoogenboom

Word deel van de community
Ben je geraakt door het werk van De Hoop en wil jij je verbinden aan Vrouwen van Hoop? Kies er dan voor om bij inschrijving voor de vrouwenavond onderdeel te worden van het warme netwerk. Zo help je met een maandelijkse bijdrage om voldoende geld op te halen voor de moeders bij De Hoop, die opvang nodig hebben voor hun kind. Als community leren we van elkaar, bemoedigen we elkaar, bidden we voor en met elkaar en is er ontmoeting bij activiteiten. Als Vrouw van Hoop doe je hier gratis of met korting aan mee. Zo kun je als Vrouw van Hoop de vrouwenavond met korting bezoeken! Als nieuw lid ontvang je een leuk welkomstpakketje met o.a. een armbandje en kaartjes met gedichtjes, geschreven door een oud-cliënte. Meer weten? Kijk op vrouwenvanhoop.nl.

Fotografie: Hanneke Span