Zin in een ontspannen avond met inspirerende boodschap en gezelligheid? Begin het jaar goed en kom naar de Vrouwenavond van Vrouwen van Hoop! Schrijf je in.

Datum
Locatie
Dorp De Hoop, Provincialeweg 122 in Dordrecht
Kosten
Gift van minimaal €15,-.
Opbrengst voor
100% van de opbrengst gaat naar de giftbestemming

Thema: ‘wat denk je zelf?’
Hoe zie jij jezelf en hoe ziet de ander jou? Tijdens de Vrouwenavond denk je na over deze vraag en krijg je een beter zelfinzicht. Talentcoach Corien Struijk weet als geen ander hoe je jouw kracht ontdekt. Hierover spreekt ze aan de hand van Bijbelse voorbeelden. Geniet van een grappig spel, muziek en leerzame boodschap en laat je bemoedigen.

Laat je bemoedigen
Ook staan we stil bij het verhaal van een vrouw die bij De Hoop in behandeling was. Een van de vrouwen voor wie het extra moeilijk is om niet over zichzelf te oordelen (misschien wel herkenbaar voor ons allemaal). Deze avond zetten we ons samen in voor moeders bij De Hoop. In specifieke gevallen mogen zijn hun kind meenemen als ze in behandeling zijn. Dankzij jouw gift kunnen de kinderen naar de opvang, terwijl de moeder zich focust op haar herstel. Buiten de behandelingen kunnen ze samen zijn, want moeder en kind horen bij elkaar!

Programma

  • Inloop 19:30 // Start: 20:00
  • Eindtijd +- 22:00

Meld je aan!
Help jij deze vrouwen mee op weg naar hun herstel? Bezoek de vrouwenavond! Voor de inschrijving vragen we een minimale bijdrage van €15,-, waarvan 100% van de opbrengst naar deze vrouwen gaat. Meer bijdragen mag natuurlijk altijd!

Als je lid bent van Vrouwen van Hoop, geldt er geen minimale bijdrage.

 

Ja ik kom naar de vrouwenavond