Gun jezelf een dagje uit en schrijf je in voor de wandeling van Vrouwen van Hoop in Gorinchem op 22 april!

Om elkaar te inspireren en hoop te geven aan de mensen die dat nodig hebben, organiseert Vrouwen van Hoop meerdere gezellige activiteiten per jaar, waaronder een stadwandeling op 22 april.

Om 9:30 uur starten we met een uniek inkijkje in het Huis van Hoop in het hart van de historische stad. We luisteren naar een cliënte die haar verhaal deelt vol pijn en hoop. Hierna gaan we aan de wandel! Struin zo’n tien kilometer over de stadswallen, langs authentieke grachten en door de natuur. Iedere vrouw heeft een verhaal en we willen graag taboes doorbreken door hierover te praten. Daarom krijg je handvaten om een waardevol gesprek met elkaar te houden. Aan het begin van de middag sluiten we de wandeling af met een drankje en een hartige snack. Wees welkom en meld je aan!

Datum
Locatie
Gorinchem
Kosten
Gratis voor Vrouwen van Hoop, anders €20 (incl. drinken en snack)

Praktische info
Je wandelt gratis mee als je lid bent van Vrouwen van Hoop! Anders vragen we een bijdrage van € 20,-. Dit is inclusief drinken bij aankomst en een drankje en snack na de wandeling. Sponsorgeld ophalen is niet nodig. De afstand van de wandeling is 10 km. Er kunnen maximaal 50 vrouwen meewandelen, dus meld je snel aan!

 

Struin door de historische stad, over de stadswallen en dwars door de natuur!

Schrijf je in voor de wandeling!