Op 31 augustus gaan we wandelen in Amerongen, vanaf De Blauwe Schuur. In dat weekend worden er vanaf dezelfde locatie ook de MTB Challenge en Toertochten van Cycle for Hope verreden. Dus ga samen met je man naar Amerongen. Dan kan hij fietsen en maak jij een prachtige wandeling van elf kilometer in de omgeving! Goed geregeld, toch? Amerongen heeft prachtige bossen en er is zelfs de Amerongse berg. Wie had dat verwacht in ons platte landje…

Datum
Locatie
De Blauwe Schuur, Burgwal 10, Amerongen
Kosten
€5 voor Vrouwen van Hoop, anders €15 (incl. lunch)

Praktische info
Het programma begint om 9:45. We luisteren dan naar het verhaal van een vrouw die hulp heeft gekregen bij De Hoop. Om 10:00 uur begint onze wandeling. Als je terugkomt staat er een lekkere lunch voor je klaar. We hopen je te ontmoeten op 31 augustus!

De kosten voor deze wandeling bedragen €15. Vrouwen van Hoop kunnen meedoen voor slechts € 5. Er is plek voor 50 wandelaars, vol=vol!

Sponsorpagina
Wil je graag actiever bijdragen aan de cliënten van De Hoop en een sponsoractie koppelen aan jouw deelname? Dat kan! Na het inschrijven kun je er voor kiezen een eigen sponsorpagina aanmaken.

 

Schrijf je in voor de wandeling!