We hebben van 18 tot en met 24 juni met vele honderden mensen een prachtige Week van Hoop mogen beleven! Een warme week, waarin velen ondanks die warmte de moeite namen om deel te nemen aan de verschillende activiteiten, in Dordrecht en op woensdag ook in Vlissingen en Veenendaal. Zaterdag was een regenachtige maar gezellige middag de afsluiting van deze week. Wat een prestatie van de fietsers van Cycle for Hope die we die middag mochten ontvangen!

Lofprijsspecial
We begonnen op zondag met een prachtige lofprijsspecial. Met ruim driehonderd mensen loofden we de Heer. Spreker die avond was Wim Hoddenbagh en er was een speciale muzikale bijdrage van gospelzangeres Paulina Zoetebier. Oud-cliënte Dorien gaf haar indrukwekkende getuigenis. Bekijk hier de foto's van deze avond.

VIP-diner & Seminars en Workshops
Op woensdag werden er in Veenendaal, Vlissingen en Dordrecht afwisselende seminars en workshops gehouden, van "jongeren en social media" tot "hoe ga ik om met iemand die verslaafd is maar (nog) geen hulp wil." In Dordrecht was er voorafgaand aan de avond een diner voor trouwe donateurs en bidders. Het was een inspirerend avond!
Je kunt hier foto's terugkijken van het diner. 
 Hier kun je de foto's bekijken van de workshops in Dordrecht.

Ladiesnight
Op donderdag ging alle aandacht naar de vrouwen. Die avond werd er een ladiesnight gehouden. Er waren allerlei kraampjes, er was muziek, en de bekende psychologe Michelle van Dusseldorp ging in op het thema "Ik kan veranderen." Het werd een gezellige avond die ook tot nadenken stemde. Foto's van deze avond kun je hier bekijken

Donderdag 22 juni t/m zaterdag 24 juni: Cycle for Hope
Donderdag startten de wielrenners van Cycle for Hope met de sponsortocht Rondje Nederland. Zij reden in 48 uur maar liefs 1.200 km. Op zaterdag startte de Toertocht van Cycle for Hope.  Aan het eind van de middag, vanaf 15:00 uur, was de spectaculaire finish van beide tochten. Meer informatie

Concert InSalvation
Op vrijdag gaf de christelijke band InSalvation een prachtig concert voor een enthousiast publiek van cliënten, medewerkers en bezoekers. Jong en oud genoot van de sfeer en de mooie muziek. Het was goed om samen de Heer te prijzen en te danken!  Bekijk hier de foto's.


Kom op de koffie bij De Hoop en finish Cycle for Hope

Zaterdag liet het weer ons een beetje in de steek: de bezoekers die 's middags op de koffie kwamen konden wel een paraplu gebruiken! Al met al werd het toch gezellig. Die middag kwamen ook de bikkels binnen van Cycle for Hope. Bekijk hier de foto's.

Gestart in de tropische hitte met urenlange ritten door onweer, regen en bij windkracht vijf... Cycle for Hope was dit jaar een extra pittige editie. De deelnemers van Rondje Nederland fietsten bij dag en nacht het hele land rond, om met hun afzien om te zien naar anderen. Op zaterdag startten ook 90 deelnemers aan de Toertocht in omgeving Dordrecht. Met elkaar haalden ze zo'n 220.000 euro op, voor hulp bij De Hoop. Daar zijn we erg dankbaar voor!

Gert fietste mee met team De Meesterknecht. Hij schreef over een ontmoeting met één van de cliënten van De Hoop. "Iemand zoals Frank (fictieve naam) kom ik normaal niet als vanzelf tegen in mijn omgeving. In contact komen met de gebrokene is voor de meesten van ons vaak een stap buiten je eigen veilige kring, je eigen comfortzone. Maar was de Meester zelf niet ook vooral gericht op de kwetsbaren, de gebrokene? En als wij in het spoor van de Meester willen gaan, zouden ook wij dan niet dat voorbeeld moeten volgen? Juist in het gezicht van de gebrokene zien wij het gelaat van de Meester. Cycle for Hope brengt die ontmoeting tot stand. Het gaat ons niet om een groot project, het gaat om Frank! Het was een voorrecht om als Meesterknecht op de fiets te mogen dienen!"

Delen via: