U bent welkom bij de Week van Hoop 2018!

Ook dit jaar houden we D.V. weer een Week van Hoop. Het thema in 2018 is 'Verhalen van Hoop'. De week organiseren we van 17 tot en met 23 juni. Hier kunt u alvast lezen wat we zoal hopen te gaan doen. U bent van harte welkom!

Lofprijsspecial
We beginnen op zondag 17 juni met een lofprijsspecial. Iedere maand zijn er twee lofprijsavonden bij De Hoop. Een goede gewoonte, die we tijdens de Week van Hoop nog wat meer onder de aandacht brengen. De spreker bij de lofprijsspecial is Danny Dane, voorganger in Zwijndrecht. Er komen ook mooie muzikale bijdrages en een oud-cliënt(e) van De Hoop geeft zijn of haar getuigenis.

Seminars en Workshops
Op woensdag 20 juni worden op verschillende locaties in het land seminars en workshops gegeven door profesionals uit de zorg. Op laagdrempelige wijze kunt u kennis opdoen over verslaving en psychische problemen. Wie weet waar het nog van pas komt!

Ladiesnight
Donderdag 21 juni is gereserveerd voor de dames. Deze avond wordt er een ladiesnight gehouden. Er zijn allerlei kraampjes en er is muziek. Dit jaar is de spreekster Hanneke van Dam. Hanneke van Dam heeft jarenlang in Mongolië gewerkt met mensen die verslaafd zijn. Ze schreef er het boek over “Alles opgeven en rijk worden. Op avontuur met God in Mongolië”. We verwachten een gezellige avond die ook tot nadenken stemt. 

Donderdag 21 juni t/m zaterdag 23 juni: Cycle for Hope
Donderdag starten de wielrenners van Cycle for Hope met de sponsortocht Rondje Nederland. Zij rijden in 48 uur maar liefs 1.200 km. Kom kijken bij de start! Op zaterdag start de Toertocht van Cycle for Hope.  Aan het eind van de middag, vanaf 15:00 uur, isde spectaculaire finish van beide tochten. Meer informatie


Zaterdag Open Dag en finish Cycle for Hope

Zaterdag 23 juni kunt u een kijkje achter de schermen nemen bij De Hoop en zijn er allerlei leuke activiteiten. Vanaf 's middags bent u van harte welkom. Er zijn rondleidingen en er is ook een spreker. Die middag komen ook de bikkels binnen van Cycle for Hope. We hopen dit jaar voor de kinderen ook een fietstocht te houden, een zogenaamde dikke banden race. Meer informatie volgt!

Delen via: