Hoe wij helpen

Wij geven mensen met een verslaving of psychische problemen een nieuw leven. Een nieuw leven waarin zij vrijheid, toekomst en bovenal hoop kunnen ervaren. Vrijheid, toekomst en hoop zijn tenslotte te mooi om voor jezelf te houden. Geef het door!

Wij geloven dat je samen verder komt; samen geven om wie verlangt naar een nieuw leven. Met behulp van jouw donatie zetten wij ons in voor diverse projecten. Van pastorale zorg tot inloophuizen, en van cliënten werkervaring laten opdoen tot het aanbieden van een opleiding als ervaringsdeskundige.

Lees meer over de hulp die wij bieden

Hoop. Te mooi om voor jezelf te houden.

Het belang van hulp

Vrienden van De Hoop helpt mensen die worstelen met verslaving of met psychische problemen. Vaak zien de cliënten geen uitzicht meer. Zij lopen vast in hun bestaan en zijn wanhopig.

Door hulp te bieden en de cliënten, die God vaak nog nauwelijks kennen, meer uitleg te geven over God kunnen wij ze laten zien dat een nieuw bestaan wél mogelijk is! De mensen met ontwrichte levens worden, aan de hand van het Evangelie, op weg geholpen naar een nieuw leven. Vele cliënten leggen daar hun leven in handen van de Heer.

Ontdek het belang van hulp
Help anderen en doneer nu

Vrijheid. Te mooi om voor jezelf te houden.

Geef het door!

Wij kunnen deze waardevolle mensen hulp bieden, omdat wij hulp krijgen van particulieren, kerken, bedrijven en scholen. Met jouw hulp zorgen wij ervoor dat mensen met een verslaving of psychische problemen weer overeind worden geholpen en vrijheid kunnen ervaren. Door jouw donatie kunnen cliënten van De Hoop werkervaring op doen of een opleiding tot ervaringsdeskundige volgen. Hierdoor kunnen zij weer uitkijken naar de toekomst.

Wil jij mensen die worstelen met een verslaving of met psychische problemen hoop, vrijheid en een nieuwe toekomst geven? Doneer en help deze mensen op weg naar een nieuw leven.

Doneer nu
Help anderen en doneer nu

Toekomst. Te mooi om voor jezelf te houden.

Goede strijd

Als vriend van Stichting Vrienden van De Hoop help je anderen in de goede strijd, zoals Gerald Troost zo mooi beschrijft in zijn lied:

Je bent van ver gekomen

En je hebt je voorgenomen

Om een nieuwe droom te dromen

Maar soms val je weer

En het trekt je naar beneden

Nu je weer bent uitgegleden

En je voelt je moe gestreden

Jij strijdt een goede strijd

En ook al ben je nu gevallen

Ik help je overeind

Accepteer de cookies om deze video te kunnen bekijken.   Lees ons cookiebeleid.

Geef het door!