Wij geloven dat ieder mens waardevol is en daarom helpen wij mensen, die vaak geen uitweg meer zien, op weg naar een nieuw leven. Een nieuw leven waar ook zij vrijheid, toekomst en bovenal hoop kunnen ervaren. Vrijheid, toekomst en hoop zijn tenslotte te mooi om voor jezelf te houden. Geef het door!

Hoop. Te mooi om voor jezelf te houden.

Toekomst. Te mooi om voor jezelf te houden.

Wij kunnen deze waardevolle mensen hulp bieden, omdat wij hulp krijgen van vele particulieren, kerken, bedrijven en scholen. Met jouw hulp zorgen wij ervoor dat mensen met een verslaving of psychische problemen weer overeind worden geholpen en vrijheid kunnen ervaren. Door jouw donatie kunnen cliƫnten van De Hoop werkervaring op doen of een opleiding tot ervaringsdeskundige volgen. Hierdoor kunnen zij weer uitkijken naar de toekomst.

Doneer nu
Help anderen en doneer nu

Goede strijd

Als vriend van Stichting Vrienden van De Hoop help je anderen in de goede strijd, zoals Gerald Troost zo mooi beschrijft in zijn nieuwste lied:

Je bent van ver gekomen

En je hebt je voorgenomen

Om een nieuwe droom te dromen

Maar soms val je weer

En het trekt je naar beneden

Nu je weer bent uitgegleden

En je voelt je moe gestreden

Jij strijdt een goede strijd

En ook al ben je nu gevallen

Ik help je overeind

Accepteer de cookies om deze video te kunnen bekijken.   Lees ons cookiebeleid.

Vrijheid. Te mooi om voor jezelf te houden.

Hoe wij helpen?

Met behulp van jouw donatie zetten wij ons in voor diverse projecten. Van pastorale zorg tot inloophuizen, en van cliƫnten werkervaring laten opdoen tot een opleiding als ervaringsdeskundige aanbieden. Wij geloven dat je samen verder komt; samen geven om wie verlangen naar een nieuw leven.

Lees meer over de hulp die wij bieden