Voor cliënten en de zorgmedewerkers bij De Hoop is deze periode intensief. Wil jij hen een hart onder de riem steken? Dat kan door een kaart te sturen! Zo kunnen we biddend en bemoedigend achter hen staan. Met het stappenplan hieronder kun je meteen aan de slag! 

Je kunt jouw kaart richten aan een cliënt of aan een medewerker. Wil je meerdere kaarten sturen? Dan kun je deze in 1 envelop aan ons verzenden. Houd er rekening mee dat je kaart terecht kan komen bij een man of een vrouw. In het stappenplan hierboven vind je alle tips!

Meedoen kan in ieder geval tot 1 juni. Als het nodig is, verlengen we de actie.

"Het raakt me dat een onbekende de moeite neemt om een kaart te sturen en aan me denkt" - Loïs

Op de hoogte blijven?

Als Vrienden van De Hoop onderhouden we de contacten met de achterban van De Hoop en organiseren we meerdere activiteiten om geld in te zamelen voor het werk van De Hoop. Met deze actie willen we de mensen bij De Hoop extra bemoedigen. Wil je op de hoogte blijven van het werk en de ontwikkelingen bij De Hoop? Eén keer in de maand versturen wij een digitale nieuwsbrief en 3 keer per jaar een magazine.

Houd me op de hoogte

Allemaal hebben we te maken met de gevolgen van deze wereldwijde crisis. Mocht je in de gelegenheid zijn om ondanks dat ons werk, dat ook in crisistijd doorgaat, te ondersteunen met een gift, dan stellen wij dat zeer op prijs!