Kerst is vaak een heel lastige en eenzame tijd voor veel cliënten van De Hoop. Om deze mensen een hart onder de riem te steken, houden we ieder jaar een kerstactie! In 2022 zamelden we geld in voor een kerstattentie en ontbijtje voor bezoekers van onze inloophuizen. En stuurden we kaarten naar cliënten bij De Hoop om hen te laten weten dat ze er niet alleen voor staan.

Een hart onder de riem voor bezoekers van de inloophuizen

We zamelden geld in om bezoekers van de inloophuizen een fijne kerst te bezorgen. Voor € 25,- gaf je een bezoeker een warm kerstpakketje en een lekker kerstontbijt.

De teller liep op tot een prachtig bedrag van ruim € 5000,-! Hiermee gaven we zo’n 100 bezoekers van de inloophuizen een uitgebreid kerstontbijt en konden we ruim 200 kerstpakketten uitdelen. Ook klonk het kerstverhaal tijdens deze dag. Bezoekers waren geraakt en voelden zich gezien. Het leverde hartverwarmende reacties op.

Ook werden er stapels kerstkaarten ingestuurd die werden verdeeld onder onze cliënten. Het werd zeer gewaardeerd. De bemoedigende teksten deden hen goed.

Lees hier een terugblik

"Het is bijzonder dat mensen aan je denken. Het is zo fijn dat je niet vergeten wordt"

Wil je volgend jaar weer meedoen en op de hoogte blijven van ons werk? Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Inschrijven nieuwsbrief