Kerst is vaak een heel lastige en eenzame tijd voor veel cliënten van De Hoop. Om deze mensen een hart onder de riem te steken, houden we ieder jaar een kerstactie! In 2023 zamelen we geld in voor een kerstattentie en maaltijden voor bezoekers van onze inloophuizen.

Geef jouw steun!

Een hart onder de riem voor bezoekers van de inloophuizen

We zamelen geld in om bezoekers van de inloophuizen een fijne kerst te bezorgen. Voor € 25,- geef je een bezoeker een warm kerstpakketje en een lekker kerstontbijt.

Met € 5000,- kunnen we zo’n zo’n 100 bezoekers van de inloophuizen een uitgebreid kerstontbijt cadeau doen en ruim 200 kerstpakketten uitdelen. Ook klinkt het kerstverhaal tijdens deze dag. Zo laten we de bezoekers weten dat ze gezien worden. Help jij mee?

Doneer nu

"Het is bijzonder dat mensen aan je denken. Het is zo fijn dat je niet vergeten wordt"

Kerstkaarten

Al jarenlang ontvangen we daarnaast prachtige kaarten met bemoedigingen voor onze cliënten. Dankjewel hiervoor! We willen je dit jaar vragen om maximaal 1 kaart te sturen, zodat we het ook goed kunnen verwerken. Wij zorgen dat er genoeg is en dat elke cliënt een kaart zal ontvangen. Zou je meer willen doen? Dan vragen we je van harte om na te denken over een gift. Ook een maaltijd is namelijk een enorme bemoediging voor de bezoekers van het Inloophuis. Geef jij wat je kunt missen?

Doe een donatie

Wil je volgend jaar weer meedoen en op de hoogte blijven van ons werk? Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Inschrijven nieuwsbrief